Мняние за дизайн

amev

New member
значи сайта е www.hotelsima.com , дизайна не е кой знае какво , но като се има напредвид че ще има 2 дизайна за лято и за зима съм го направил по простичък за да може лесно да се промяна в зависимост от сезона. Интересува ме какво му липсва на сайт от такъв тип и какво му е излишното. Иначе сайта върви много добре от 200-500 уникални на ден и като гледам поне 30% са тематизирани посетители.

Re: Мняние за дизайн

Поздравления за сайта!
Според мен имаш добри посещения.
За дизайна на сайта, малко ми е тесен, но нищо, и на малки монитори ще е приятен.
Може логото да го напрвиш връзка към началната страница, също така и флаша отгоре може да има връка към началото на сайта.
В кода имаш много излишни описателни тагове, които може да ги сложиш в CSS-а, виждам, че имаш такъв.
Като НЕ професионалит, това забелязвам, нека по-компетентните да допълнят...
Успех със сайта!

Поздравления за сайта!
Според мен имаш добри посещения.
За дизайна на сайта, малко ми е тесен, но нищо, и на малки монитори ще е приятен.
Може логото да го напрвиш връзка към началната страница, също така и флаша отгоре може да има връка към началото на сайта.
В кода имаш много излишни описателни тагове, които може да ги сложиш в CSS-а, виждам, че имаш такъв.
Като НЕ професионалит, това забелязвам, нека по-компетентните да допълнят...
Успех със сайта!

от дизайнерска гледна точка, можеш да поработиш върху идеалогията на web 2.0 - облите форми, изчистеното съдържание и ненатрапчивост от към скролиране.... 🙂

Един поглед хвърлих и казвам, кое ме дразни:
- в менюто думите започват с малка буква
- текста от ляво няма разстояние
- текста няма параграфи
- доло в дясно таблицата е стандартна html таблица без никакво пипване
- снимките доло покриват синьото поле във футъра, а сякъш не са част от него

Back
Горе