Може би идея за увеличаване на приходи

scoobydoo

Know you can!
Значи става дума за следното:

Понеже имах проблеми с хоста за един ден нямаше възможност да се теглят програми в страница за теглене на програми. Ще говоря точно за една страница на една програма, защото само там има адсенс. Та през този ден в тази страница неколкократно се увеличи CRT-то. Предполагам заради това че не са могли хората да изтеглят програмата и са почнали да разглеждат насам на там и са се заблудили и са цъкнали на адсенса.

Та питам вас за мнение по въпроса, има ли някакъв начин да използваме тази случка и да си направим извод, който ще ни помогне да увеличим цртото, като същевременно не заблуждаваме посетителя по този начин, който е в примера (понеже там това което търсят реално го няма в този момент)?

Re: Може би идея за увеличаване на приходи

Можеш да поекспириментираш с цветовете на линка за download и ли нковете с рекламите от адсенс

Ами то аз не искам да си мислят че през рекламите ще могат да изтеглят програмата, както е в много чуждестранни сайтове. Даже там по всичките им реклами (не от адсенс) има едни големи зелени бутони DOWNLOAD 😀
Но се чудя все пак можем ли да измислим нещо. Или няма как хем агнето да е цяло, хем вълка да е сит 😉

еми освен да ги оставиш да почакат 50-60 секунди преди да теглят за да зяпат рекламите друго не се сещам

еми освен да ги оставиш да почакат 50-60 секунди преди да теглят за да зяпат рекламите друго не се сещам

Да прав си, не се бях сещал. Но като се замисля колко е дразнещо 😀

Аз никога не вися да гледам, просто сменям прозореца за 1 мин., така че това не раоти

При теб.

То ако става въпрос, при мен замундата няма една реклама, но това е при мен и при други с ad-block, но трети нямат. 😉

Аз никога не вися да гледам, просто сменям прозореца за 1 мин., така че това не раоти

е, ако не файда, файдица - все някой ще кликне докато кеси и чака секундите 😀

Има куп сайтове пиниз тоя : wareseeker.com , колкото по-зачукан е линка за сваляне толкова по-голям е шанса да чукат на рекламите. Друг е момента, че много нервират хората подобни местенца.

Направи си специална страница за сваляне която отваряй в нов прозорец.
Така след свалянето и затварянето на прозореца ще имат останал отворен прозорец с описанието и може някоя реклама да привлече вниманието им докато го затварят и него, нали вече са се успокоили, че са си свалили каквото им трябва.

Направи си специална страница за сваляне която отваряй в нов прозорец.
Така след свалянето и затварянето на прозореца ще имат останал отворен прозорец с описанието и може някоя реклама да привлече вниманието им докато го затварят и него, нали вече са се успокоили, че са си свалили каквото им трябва.

Да това е добра идея.

Back
Горе