Може ли е постването в социалки да навреди?

Re: Може ли е постването в социалки да навреди?

И защо пък на мен ми дава това:
И аз се подведох по това, но на страницата има два инструмента, другия е по-долу. Там излиза друго.

И аз се подведох по това, но на страницата има два инструмента, другия е по-долу. Там излиза друго.
Другият не работеше. Потърсих други такива инструменти, намерих още два и те също пишат, че нямам наказание. Не знам на кой да вярвам.

Другият не работеше. Потърсих други такива инструменти, намерих още два и те също пишат, че нямам наказание. Не знам на кой да вярвам.

Въпреки че изписва че инструмента не работи, при мен си работи и изписва и резултата. За твоя сайт пише че има сериозно наказание. Пробвах с други сайтове за проба дали работи и на тях пише че са ОК. Така че може и да имаш наказание.

Последно редактирано:

Въпреки че изписва че инструмента не работи, при мен си работи и изписва и резултата. За твоя сайт пише че има сериозно наказание. Пробвах с други сайтове за проба дали работи и на тях пише че са ОК. Така че може и да имаш наказание.
Сигурно имам, след като така ми паднаха резултатите в търсенето, но ме е яд, че никой не казва за какво е, а аз не виждам как да отгатна, след като умря баба Ванга...
За какво въобще им служат съобщенията в уебмастърските инструменти? Никой не те брои за човек, за да ти каже какво става...

Има някакъв напредък. Сутринта показваше -60
Result for wasteland-bg.com

This domain has a -30 penalty
Дай, Боже, за два дни да се махнат и тези -30! 🙂

Ускорих си сървъра и скъсих времето за достъп с 2.5 сек. Пренасочих (301) огромна част от линковете, които Г. смяташе за липсващи. За момента спрях публикациите в социалките.

Има ли смисъл да искам преразглеждане на сайта, след като не знам със сигурност истинската причина за наказанието? Доколкото знам, във формуляра се иска да посоча отстранените проблеми, а аз в момента гадая на боб.
На какъв език трябва да пиша, ако искам преразглеждане?
Моля за линк към формуляра, защото нещо не го намирам!
Благодаря предварително за отговорите!

Ускорих си сървъра и скъсих времето за достъп с 2.5 сек. Пренасочих (301) огромна част от линковете, които Г. смяташе за липсващи. За момента спрях публикациите в социалките.

Има ли смисъл да искам преразглеждане на сайта, след като не знам със сигурност истинската причина за наказанието? Доколкото знам, във формуляра се иска да посоча отстранените проблеми, а аз в момента гадая на боб.
На какъв език трябва да пиша, ако искам преразглеждане?
Моля за линк към формуляра, защото нещо не го намирам!
Благодаря предварително за отговорите!

https://www.google.com/webmasters/tools/reconsideration?hl=bg

Въпреки че не виждам смисъл подавах за мен 3 пъти става все по лошо вместо да се оправя а ти връщат заучени отговори.

https://www.google.com/webmasters/tools/reconsideration?hl=bg

Въпреки че не виждам смисъл подавах за мен 3 пъти става все по лошо вместо да се оправя а ти връщат заучени отговори.
Че има ли по-лошо от това да си във втора глуха линия? Уникални заглавия, които са гарантирано само в моя сайт ми излизат на 6-та страница след една камара глупости, които съдържат по една дума от низа...

Че има ли по-лошо от това да си във втора глуха линия? Уникални заглавия, които са гарантирано само в моя сайт ми излизат на 6-та страница след една камара глупости, които съдържат по една дума от низа...

За съжаление няма и аз съм на същото положение и не сам с единия ми сайт ами на 90% всичко ми е с наказания. Мисълта ми е, че не виждам и смисъл в молбите за преразглеждане.

За съжаление няма и аз съм на същото положение и не сам с единия ми сайт ами на 90% всичко ми е с наказания. Мисълта ми е, че не виждам и смисъл в молбите за преразглеждане.
Моите сайтове са всички на един домейн, така че гризнах дървото тотално. Но като се замисля, едва ли някой се занимава с всеки един персонално. По-скоро някаква машина приема отговорите, отговаря с готов предварително зададен текст и после си чакаш като поп да ти изчистят нещата ботовете-събирачи на информация. Едва ли на някой в купчината от милиони сайтове му дреме за моите, твоите или които и да са други сайтове. Но като се случи да паднат или да се влачат сайтовете на Гугъл, защо не си пишат сами черни точки? 😀

Back
Горе