Молба за флаш банер

martinessko

New member
Ще се намери ли някои добър съфорумник, изгарящ от желание да ми направи един флаш банер, че не съм вещ в ситуацията. Давам снимки, текст, изходящ линк и размер. Ако има навити, могат да ми пишат Л.С. да им пратя всичко, за да се развихрят 🙂
Предварително благодаря и се извинявам за малко наглото ми искане 😀

Re: Молба за флаш банер

Някой ще ти направи банер, а ти ще му сложиш линк в твоя сайт. Така по-бързо ще намериш някой да ти помогне. 🙂

Ще се намери ли някои добър съфорумник, изгарящ от желание да ми направи един флаш банер, че не съм вещ в ситуацията. Давам снимки, текст, изходящ линк и размер. Ако има навити, могат да ми пишат Л.С. да им пратя всичко, за да се развихрят 🙂
Предварително благодаря и се извинявам за малко наглото ми искане 😀

Имах няколко вземания - давания с изработка на флаш банери и хедъри с потребител от този форум - първо за без пари за да ме тества как работя, след това с обещания за пари и накрая срещу линкове.

Но един ден времето на линковете "изтече" и накрая язък за труда ми!

Казвам това за да разбереш, че безплатен обяд няма. Най-добре си плати на някой една нормална сума и си получаваш банера.

Аз също мога да правя банери, но не претендирам, че съм добър. Препоръчвам ти да си наемеш професионалисти.

Преди време, когато работих с клиенти Стеник ми бяха основни конкуренти. Препоръчвам ти тях.

Може би за другата седмица ще е готов, ако пак не искаш много ефекти, че съм позабравил как се борави с т'ва животно. :-]
Ако не ти е спешно - няма проблеми, ще се заема.

Back
Горе