Моля ви за помощ немога да избера.

tijaja

New member
Чудя се между ИТ маркетинг и програмиране на С или Джава. Кое е по-сигурно и кое по-доходно ?

За: Моля ви за помощ немога да избера.

С кое ще се справиш по-добре? Щото това, че учиш нещо не ти гарантира, нито че ще го научиш, нито че ще получаваш добра заплата 😉

Ами незнам но мисля, че е интернет маркетинга, защото ми позволява по-голямо свободно време. А програмиста май няма никакво свободно време ако не се лъжа ? И ако се занимавам с ИМ нали няма да ми трябват С++ или Джавата ?

В общи линии от всичко може да се печели добре, стига да си наистина добър в него. Именно затова повечето успели хора казват, че преди всичко трябва да обичаш това с което се занимаваш. Хващай това което ти е по-интересно и те влече и учи него.

Почти съм сигурен, че ако се хванеш да учиш нещо, само заради доброто заплащане, ще го научиш ... имаше един израз - "на куково лято" 😉

Re: Моля ви за помощ немога да избера.

за програмиране - .Net. За ИТ маркетинг - доста добро решение. Иди в център за професионална ориентация - правят се тестове, които могат реално да ти помогнат. Ако обичаш математика - програмирането ще ти хареса.

Първо на 15 години съм и съм 9-ти клас, по математика имам само 6-ци, но това се дължи на частните уроци дето вземам, но общо взето "НЕ" МАТЕМАТИКАТА НЕ МИ ХАРЕСВА !!!

Re: За: Моля ви за помощ немога да избера.

Re: За: Моля ви за помощ немога да избера.

Пробвай 5 дни един след друг да програмираш примерно 8 часа на ден. Избора сам ще се направи 😀
Това решава ли дилемата с .NET или JAVA ? Съвременния вариант на „to be or not to be“. Като отговора „то и двете са едно и също“ води до системна грешка 🙂

Back
Горе