SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Моля за Вашето мнение!

apenev

New member
Здравейте,

Преди седмица, пуснахме нова версия на сайта ни www. hotelsb2c. com, ще бъда благодарен да споделите Вашите мнения за:

1. Дизайн
2. Функционалност
3. Ползваемост

Към момента сайта е забранен за Г. тъй като има още неща за довършване!

Някой от Вас, ако изобщо има такива (които ползват IE6) ще имат проблем с визуализацията, тъй като сайта е на HTML5

Благодаря на всеки предварително за отделено време!

Усмихнат ден!
 
Re: Моля за Вашето мнение!

Привет.
Скоростта, която интернет провайдъра ми осигурява не ми позволява да търся из интернет архиватори, за да видя стария изглед на сайта ви. Затова ще говоря само от това, което виждам в момента.
Дизайна е супер. 6 от 6. Добра цветова схема, светъл, свеж - супер.
Не знам към функционалност или към дизайн да си отправя забележката за трите бутона горе в дясно (Начало, За нас, Контакти) - hover-а ОК, но след като преместя мишката извън бутона - има някакъв лаг около секунда. И още едно последно нещо... това b2b можете да го направите на favicon (или нещо друго по избор, просто давам идея...) при други обстоятелства сайтове без favicon дори и да са ми харесали не ги записвам в bookmarks.
Функционалност... добре е, НО... защо има възможност само за 6 възрастни и 2 деца? По този начин се ограничават потребителите... училища, университети, тийм билдинг на големи фирми, по-големи приятелски компании и така нататък. Мисля, че трябва да има възможност за ръчно въвеждане на тези данни. Също така - не успях да разбера "Стани агент" - защо пък точно агент? Създава се объркване сред потребителите.
Идеята като цяло е хубава - харесваш хотел, избираш си брой нощувки, излиза цена - плащаш и тръгваш. Не съм правил сравнения, но цените на хотелите реални ли са или с надценка за вас?
 

Горе