Моля за вашето мнение

Re: Моля за вашето мнение

Привет. Не знам дали наистина те интересува рецензията или просто искаш линкче, НО все пак да кажа...
Домейн: Да, добър е. ЛИЧНО АЗ съм привърженик на domain-bg.com, но щом това си избрал - добре. Не е от най-лесните, но пък и не е труден за запомняне. 5 от 6.
Функционалност: Всичко си работи добре... малко бавничко ми зарежда, ама се търпи. Така като гледам самия сайт няма какво толкова да предложи като функционалност... липсва нещо като 'Любими' в профила. 5 от 6.
Дизайн: Я кажи как си избирал цветовата схема? Имаш синьо, сиво, черно, бяло, зелено, червено...? Получаваш 2 от 6.
Относно 'ползваемостта' на подобен сайт... лично аз мога без да се замисля да назова поне още 10 такива... някакси не става ли много претрупана нишата? А някакъв иновативен начин за монетизиране на сайта намерил ли си, защото лично аз не виждам такъв освен AdSense и то при много редовни потребители... Но въпреки, че не си първия ми хареса, че голяма част от нещата, които са на сайта ти ги виждам за пръв път. ;-)
Толкова от мен.

Re: Моля за вашето мнение

Като за начало, подреди си банерите, изглежда ми доста разхвърляно. Иначе, лично аз съм почитател на тези сайтове, защото понякога се налага да се посмееш 🙂

Back
Горе