Re: Моля за мнение - сайт за снимки
Ще се съглася с мнението на scoobydoo. Наистина това уголемяване може да се направи да е след клик, а не автоматично и да се остави малко място между самите снимки.
Ето тук /pages/7672.html най-долу едното "тн." трябва да е "т.н." 😀
Схванах идеята на кредитите, но защо не обявиш цените на пакетите още на тази страница (/pages/7508.html), за да мога да преценя дали са ми по джоба преди да се регистрирам?
Интересно е и доста опростено (user friendly). Забелязах, че при смяната на езиците последните 5 бутона от менюто Stock не се променят, както и на Български Stock си стои Stock... не знам на какъв етап е развитието, но трябва да го оправиш.
Цените на 'дребно' са супер, но за по-големите размери ми се виждат високи. Едва ли не една снимка 4288x2848 излиза 20-30-40 лева. Което ме навежда на мисълта - какви са правата върху снимките след закупуването? Могат ли да бъдат използвани като лога, плакати, рекламни материали...?
Относно другите въпроси... КАКИЧКИ 100% трябва да има! 🙄
А пък аз като НЕ-любител фотограф и най-обикновен потребител БИХ си закупил снимка от там, АКО я получавам разпечатана + рамка (естествено след допълнително заплащане). По този начин ще ми спестиш доста време и усилия да си украся офиса/стаята/кафенето и прочее. Ако не се предлагат тези варианти просто бих разгледал снимките и ще затворя таба.
Обмисли го като вариант! Сигурен съм, че ще намериш рекламна агенция, която да ти предложи добри цени. 😉 Успех занапред!
EDIT: Има бели пиксели по ръбовете на favicon-а. Нищо сериозно, просто стои кофти.