Syncro Active member 15 Април 2010 #21 Re: Моля за мнения във връзка с един бъдещ Re: Моля за мнения във връзка с един бъдещ Жаргон/Сленг Пейкинг
Re: Моля за мнения във връзка с един бъдещ Re: Моля за мнения във връзка с един бъдещ Жаргон/Сленг Пейкинг
w-seo Hack3rch3 15 Април 2010 #22 Re: Моля за мнения във връзка с един бъдещ Re: Моля за мнения във връзка с един бъдещ Доколкото ми е ясно Пейкинг ще рече .... Жулене на бирички на някоя пейка или множество пейки на някоя скатана уличка ? Ако съм разбрал правилно - доста добро като идея Syncro каза: Жаргон/Сленг Пейкинг Увеличете...
Re: Моля за мнения във връзка с един бъдещ Re: Моля за мнения във връзка с един бъдещ Доколкото ми е ясно Пейкинг ще рече .... Жулене на бирички на някоя пейка или множество пейки на някоя скатана уличка ? Ако съм разбрал правилно - доста добро като идея Syncro каза: Жаргон/Сленг Пейкинг Увеличете...
cloxy Super Moderator Екип 16 Април 2010 #23 Re: Моля за мнения във връзка с един бъдещ проек Re: Моля за мнения във връзка с един бъдещ проек Игране на "хек"? 🙂 Главно с това се занимават, както и скейтборди 😉
Re: Моля за мнения във връзка с един бъдещ проек Re: Моля за мнения във връзка с един бъдещ проек Игране на "хек"? 🙂 Главно с това се занимават, както и скейтборди 😉