SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Моля за помощ... Помогнете да намерим Иван Тумбалов

w-seo

Hack3rch3
Колеги,

Помогнете да намерим Иван Тумбалов!

65609.jpg


Колеги, момчето е от моят град. Моля някой ако го е виждал, ако има информация да съдейства.


Екипът на Дарик радио - Благоевград се включва в акцията по издирването на изчезналия в новогодишната нощ Иван Тумбалов.

Да не забравяме, че никой не е застрахован от подобна житейска драма - утре може да се случи на всеки един от нас.

Затова апелираме към всички, които имат информация за 18-годишното момче, да я споделят във форума на Дарик радио - Благоевград, на нашата интернет страница dariknews.bg, за да помогнем на Иван и семейството му!

Можете да звъните на телефоните на Дарик - 073 88 25 88 и 073 83 25 80, както и да ни пишете на електронната поща - darikblg@mail.bg.

Благодарим ви!

Източник:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=318021
 
Re: Моля за помощ... Помогнете да намерим Иван

Re: Моля за помощ... Помогнете да намерим Иван

За наше голямо нещастие днес са намерили трупа на момчето...

Ето и статията, която прочетох и се ужасих:

"Откриха трупа на Иван Тумбалов, няма следи от насилие по тялото

В района на рибарниците край Благоевград е открито тялото на изчезналия преди месец Иван Тумбалов. Момчето бе обявено за общодържавно издирване. Личната карта на 18-годишния Иван е открита в джоба на панталона. По трупа не са открити видими следи от насилие, каза съдебният медик д-р Яни Златин, извършил съдебномедицинската експертиза. Тялото е в относително запазено състояние, тъй като е престояло във водна среда, но предстоят още експертизи, които с категоричност да докажат точната причина за смъртта на Иван, заяви д-р Златин.

Иван Тмбалов изчезна в новогодишната нощ. Първоначално 18-годишният младеж е празнувал в апартамент, намиращ се в благоевградския квартал "Струмско", като след спречкване в компанията, Тумбалов се е отправил към заведение в центъра на Благоевград.

Според очевидци той е забелязан в клуб "Дръм", откъдето по-късно си е тръгнал и никой повече не го е видял. В продължение на 40 дни полицаи, близки и приятели издирваха изчезналия младеж.

Майката на Иван Мария каза, че не знае дали синът й е бил убит. „Господ да ги съди, ако са му посегнали”, каза Мария Тумбалова. Тя сподели, че още в началото е предусещала, че детето й е мъртво и е съветвала полицаите да търсят труп."

Лично аз се страхувам да живея в тази държава,
страхувам се за близките си, за приятелите, за всички.

Искрени Съболезнования.
 
Re: Моля за помощ... Помогнете да намерим Иван Ту

Re: Моля за помощ... Помогнете да намерим Иван Ту

стига ве пич....
ебало си мамата
sweating.gif

crying.gif



Тя сподели, че още в началото е предусещала, че детето й е мъртво

много сдух..
 
Re: Моля за помощ... Помогнете да намерим Иван

Re: Моля за помощ... Помогнете да намерим Иван

Направо съм в шок!


Хора, трябва да бъдем по-добри, да си помагаме, да се обичаме.
Направо не ми се мисли, направо на никой не пожелавам подобна съдба.
 
Re: Моля за помощ...

Re: Моля за помощ...

За съжаление е така . Преди някак си беше по-поносимо ( ако мога така да се изразя ) . Знаеше са кои са мутрите , кои са отрепките и т.н. - а сега ?!?!? вече просто не се знае с какви ненормалници се разминаваме по улиците . Последните 2-3 години се навъдиха доста случаи за които бих гласувал с 2 ръце за смъртно наказание
 

Горе