SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Моля за рецензия на сайт.

Mepoooo

Banned
Здравейте колеги. От известно време се опитвам да сглобя едно магазинче, базирано на Opencart. Стигнах до някакъв напредък, доколкото ми позволяват моментните познания в областта и това е резултата: Вашият магазин за подаръци
Има доста още какво да се желае, но информацията е много обемиста и напредвам бавно. В близко бъдеще ще интегрирам блог и още категории, когато му дойде времето:).
Та ще помоля за мненията ви за сайта и най-вече критики.

Смятам да направя и първите крачки за оптимизацията на магазина. Тук намерих списъци с директории и социални мрежи, в които мисля да събмитна сайта като начало. Според вас това добър старт ли е или трябва да подходя по друг начин в тази посока?:)

Благодаря предварително.
 
Re: Моля за рецензия на сайт.

Магазинчето изглежда приятно, малко пасивно ми стои, може би е добре малко повече динамика да има, потребителя си пада по такива неща.
Ако имаш бюджет за SEO би било добре да потърсиш мнение на специалист или да довериш тази част на специалисти. Можеш и сам да опиташ с популяризацията, а когато срещнеш затруднения - пак да се свържеш със специалисти.

Също бих добавил, че ти липсва голям Facebook Page, Google Plus Page и Linkedin профил.
 
Re: Моля за рецензия на сайт.

W-seo, благодаря за коментара, оценявам го. Опитвам се да скалъпя блог, в който да пиша статии. Инсталирах го с Фантастико, но ми не ми е ясно каква е разликата между blog.моятсайт.com и моятсайт.com/blog/.

Имам и едно въпросче за популяризацията на продуктите:) - примерно днес качвам 5 продукта с описания. Хубаво ли е да се събмитнат тези 5 продукта веднага в социалните мрежи с различни анкори и описания? Ако този метод е правилния, важи ли същия и за събмита на статиите от блога?
 

Горе