SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Моля за рецензия на 360.belitsa.com

Re: Моля за рецензия на 360.belitsa.com

Идеята за картата е оригинална и ми харесва, съветът ми е да добавите повече населени места или географски/туристически обекти, защото източната част е почти празна. Текстът не е добре, може да бъде разделен на лява колона, която не преминава под картата.
Линковете от хедъра може да ги преместиш на футър.
Twitter/Facebook бутоните ще е добре да са налични на началната страница.
Снимка номер 2, 3 и 4 от панорами са доста по-добри за хедъра.
 
Re: Моля за рецензия на 360.belitsa.com

Благодаря за мнението. В източната част има много малко населени места, които за сега не представляват интерес в туристическия бранш, но рано или късно от там ще бъдат добавени панорами.
За Twitter/Facebook бутоните - това го бях пропуснал и опредлено ще им се намери място на първа страница. Съгласен съм, че 2.3.4 снимка са добри, а от останалите панорами могат да се намерят още по-добри, но тъй като сайта е за община Белица, реших че панорама от града ще е най-подходяща.

Благодаря ти отново.

Някой друг?
 
Re: Моля за рецензия на 360.belitsa.com

Поздравления за идеята! Дизайнът ми харесва, а за функционалност ще пиша евентуално като се насладя на дизайна :)))
 
Re: Моля за рецензия на 360.belitsa.com

И на мен ми харесва много. Не мога да давам съвети. Още съм начинаещ. Браво!
 

Горе