Моля за съвет за нетбук

Mepoooo

Banned
Искам да купя нетбук като подарък за един роднина, но досега не съм имал досег с ОС андроид, както и не съм купувал електроника от китайци и ще се радвам на няколко мнения по въпроса🙂
Става на въпрос за 10 TFT LCD Screen Android 4.0 Netbook w/ WiFi Camera HDMI L-143971 - TinyDealтози продукт. Човекът за който е нетбука ползва в интернет само скайп и няколко сайта, така че параметрите би трябвало да са достатъчни за това. Има си и изход за интернет, в случай че няма wi-fi покритие, което е вероятно, предвид местността, където ще се ползва.

И другия ми въпрос е за мито и ддс. Чета в нета, че под 150 евра не се начислявало мито, но как стоят нещата с ддс?
А самият нетбук на адрес ли пристига или трябва да се ходи до митницата?

За: Моля за съвет за нетбук

Митото е по-малък процент. А ДДС има за покупки над 30 лева.
Този нетбук не ми изглежда добре. Така като гледам един таблет ще свърши същата работа.
И трябва да видиш колко му издържа батерията, защото иначе се обезсмисля.
Сигурен ли си, че в БГ няма да се намери нещо по-качествено на разумна цена?

Моят съвет
По никаква причина не се занимавай и купувай директно от китайци
Много лъжат

Re: За: Моля за съвет за нетбук

Re: За: Моля за съвет за нетбук

Моят съвет
По никаква причина не се занимавай и купувай директно от китайци
Много лъжат
Не съм се сблъсквал досега с некоректни китайци, но пък и моите поръчки са били в рамките на 100-на лева. Най-много ме притеснява гаранцията. Пише че има такава, но ако има дефекти по артикула ще стане една дълга и широка по връщането обратно и губене на време.

Митото е по-малък процент. А ДДС има за покупки над 30 лева.
Този нетбук не ми изглежда добре. Така като гледам един таблет ще свърши същата работа.
И трябва да видиш колко му издържа батерията, защото иначе се обезсмисля.
Сигурен ли си, че в БГ няма да се намери нещо по-качествено на разумна цена?
И на мен не ми вдъхва много доверие нетбука, предпочитам от бг магазин да купя, но пък не намерих оферти под 400лв. Някой ако има нещо на предвид като линк към такъв продукт за 200 до 300лв.

Back
Горе