SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Мултиезичен Wordpress сайт

theivo

Member
За: Мултиезичен Wordpress сайт

За: Мултиезичен Wordpress сайт

Благодаря ви,тъкмо и аз qTranslate зяпах :)
...а как стоят нещата с добавяне на отделен дескрипшън, тайтъл и ключови думи за отделните езици? С някой от SEO плъгините сработва ли се?

ПС.

И още нещо сега ми дойде на ум - менютата на сайта, как се справяте там?
 
Последно редактирано:

yuliyan

Active member
За: Мултиезичен Wordpress сайт

За: Мултиезичен Wordpress сайт

Като активираш плъгина ще се появят допълнителни полета за другите езици - заглавие, тн. Ако имаш custom fields, може да се наложи тях да си ги добавяш сам.

За менюто - ако ползваш wp_nav_menu, през админ панела си добавяш къстъм label-и на бутоните от менюто - [:bg]български[:en]english - и би трябвало да е ок. Аз попринцип ползвам старите тагове по навик <!--:bg-->български<!--:--><!--:en-->english<!--:-->, но тези quicktags май са по-лесни за ползване
 
Последно редактирано:

Blinky

Geek
Екип
От безплатните плъгини смятам, че Polylang е най-добрият, а от всички плъгини като цяло WPML
Подкрепям с 2 ръце мнението. ;)

Искам да добавя към този пример и комбинация, от която ще има нужда по натам магазина или сайта, ако ще разчита да стане като хората:

CURCY - WooCommerce Multi Currency Premium
Loco Translate
Yoast SEO
 

Горе