SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Мъртви ли са doorway- страниците?

vpChar

New member
Любопитно нещо ми се случи да открия напоследък. Домейнът на един клиент все още се класира на първа страница в резултатите, при положение, че е с чиста проба доруей отпред (?!?) -- вярно, че гадината е маскирана като езиков селектор, ама си го има "белия текст на бял фон" и веднага редиректва към вътрешната страница... Луда работа, мислех си, че отдавна бате Г пенализира таквиз сайтове... Дали е щото сайтът е много стар? Вярно, преди е бил на трето място, сега е на десето, ама все пак... и сега не знам ко да правя -- да я махам ли, да я държа ли таз гнусотия, щото аз по принцип уж мразим "черни котки"... Те ти булка дилема :)
 
Re: Мъртви ли са doorway- страниците?

бъркаш желание и реалност. ще им се на гугле да ги бива повече ама ако ги биваше нямаше да ровят ръчно да режат ПР и да налагат nofollow ;)

Иначе, какво ще правиш, ти си решаваш. Ако клиента си струва, направи му го както трябва(което доста варира сперед нуждите).
 
Re: Мъртви ли са doorway- страниците?

Да, има логика... То ще им е трудничко да фанат секи джаваскрипт под слънцето... Колкото до клиента -- ще си получи за каквото е платил (при положение, че ме кара да се уча на сео на него -- жална му майка ;-)
 
Re: Мъртви ли са doorway- страниците?

Дал бог повече заблудени клиенти :)
 
Re: Мъртви ли са doorway- страниците?

От твоите уста - в Божиите уши :)
 
Re: Мъртви ли са doorway- страниците?

ако направиш входа към доруеиа видим няма да се промени класирането и отпада вероятноста да бъде изхвърлен от индекса за скрити линкове (най много някои посетител да се уплаши като го види.... сайта не се ранква добре на база това че входа към доуреиа е със скрити линкове :)) и ако доруеиа не е машинно генериран няма причина за притеснение ... както се казава това са просто едни контент рич страници (най-добре артикъли :)) които са полезни потребителите :)
 

Горе