SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Набиране на инфо за един продукт

sapa84

New member
Здравейте...
Днес пожелах да помогна на един приятел с набирането на малко информация за една стока. Предоставена ми беше малко информация и реших че като се разровя из гугълчо ще набера повече но уви...

Информацията която имам за въпросния продукт е:
Някакъв сертификат,
Лабораторни изследвания,
още едно нещо което не знам какво е
и снимка.

Опитах с търсенето но не мога да се справя или явно на пазара много рядко може да се намери. Въпроса ми е дали може някой да помогне с набирането на малко инфо. Интересува ме най-ниската цена в световен мащаб. И евентуално къде се ползва и кой търси подобни неща.

Това са едни бубинки с намотана много тънка нишка по тях. По негови думи знам че нишката може да запаметява информация и се ползва при производството на електроника. Също така знам че се продава на линеен метър или вече на едро( килограм).Освен това знам че е доста скъпо.

Не мога да кача инфото защото формата не отговаря. Ако някой прояви желани да помогне да даде имейл на лично и ще му ги изпратя там...

Ето нещо подобно http://trade-metal.com/nickel-wire-99-98-purity-degree-at-extraordinary-l-p2100.html
 

Горе