Над три реклами в Адесенс

wood

Senior Member
Как става този номер с повече реклами на Адесенс в един сайт.
Видях Това и все още се чудя.
Нали можеше максимум до три реклами и до 5 линка, или просто е въпрос на време да го баннат...

Последно редактирано:
Re: Над три реклами в Адесенс

😀 Е колко са нагли, аз даже знам за 3 позволени линка на страница не 5.

По принцип не е редно, извън всякакви правила са. Другия вариант е гугле да ги толерира заради нещо, което много ме съмнява, както са ги наблъскали, много спамарско изглежда.

Мисля, че номера става ако са на 2-ма различни издатели. Е пак си е против правилата и ще ядат банана.

Колко позволени рекламни полета (реклами само на адсенс) можеш да сложиш на една страница?

Толкова

Вие не можете ли да намерите някаква информация сами, та в последно време се задават какви ли не малоумни въпроси тук?

Толкова

Вие не можете ли да намерите някаква информация сами, та в последно време се задават какви ли не малоумни въпроси тук?

Колега, хората, които не се занимават с тези неща не знаят, а да не говорим и че, много от тях нямат представа как или какво точно да търсят. За знаещите подобни въпроси са дразнещи, НО задаването на въпроси говори за инициативна и търсеща натура. Някои сами търсят, други питат, трети комбинират двете, и така, хора всякакви. Добре е да има малко повече толерантност.

Прав си, но няма как да се радвам на човек, губещ повече време да постне въпрос във форума, отколкото ще му е необходимо да намери отговор сам.

Хубаво е първо да се положат някакви усилия, и при несправяне - да се пита.

Back
Горе