Наемам за постоянно човек за събмит

fridge

Senior Member
Понеже са ми се насъбрали много сайтове за събмит (в следващите 2 месеца искам да подам около 500 сайта), търся да наема човек, който да се занимава с това по цял ден или поне по няколко часа. Трябва да е сериозен и постоянен, макар че не държа на подробни отчети, и да е психически готов за много еднообразна работа.

Имам си собствен списък от 70 директории, 60 социалки и 30 сайта за обяви, който ще се използва. Преди подаването трябва да се напишат и 10 уникални много кратки описания, с които да се подава. Някои от сайтовете за обяви пък искат потвърждение по мейл.

Моите служители подават по 5 сайта наведнъж и се справят с това за около 12 часа, което прави по-малко от 2 часа и половина на събмит, което включва писането на описанията, подаването и потвърждаването по мейл, всичко.

Аз плащам на един събмит 12 лева. Ако събмитнатият сайт после се класира добре (според очакванията ми) в Google давам още бонус +3 лева. Така че се получава 5 или 6 лева на час.

Ако предложението ви харесва, пишете ми на zaekyt@gmail.com, като споменете колко часа на ден ще може да работите, какъв опит имате в събмита (задължително е да имате опит) и нещо друго ако ви интересува. Може да споменете и в темата, че сте ми писали, за да може някой да ви препоръча от форума, ако е ползвал вашите услуги - това ще е важно за мен.

Re: Наемам за постоянно човек за събмит

Благодаря на отзовалите се, който има отговор - ще опитаме да започнем, всички останали също ще ви имам предвид, ако ми потрябват още хора.

Реших да не пускам нова тема, а да се възползвам от тази на Калин (много хубаво я е написал). Моля неодобрените от него, да ми пишат PM.

Количествата са сходни, парите - същите 🙂

Реших да не пускам нова тема, а да се възползвам от тази на Калин (много хубаво я е написал). Моля неодобрените от него, да ми пишат PM.

Количествата са сходни, парите - същите 🙂

Имате PM.

Понеже събмитерите явно не си правят труда да четат условията за публикуване, то пиша и тук с надеждата да спрат да се размятат финикийски знаци, за да кипи взаимно безсмислен труд. Предупреждавайте събмитерите си да внимават с добавянето на нетематични линкове по тематичните социалки. Че вие им плащате за събмит, аз плащам да ги трият, а накрая клиентите ви се чудят що домейните им се мандахерцат из бан-листите и на общите социалки.

Поради възможността сульовци и пульовци да раздават картончета директно в чуждите мнения не пиша кой знае колко в този форум и забележката ми бе изключително в помощ за оптимизаторите и техните клиенти (за да не се чудят), а не с цел да провокирам поредния тутманик и да му обяснявам що е то тематичен линк и с кво се яде. За допълнително успокояване на нерваците посочвам, че през последните 24 часа в бан-списъка (т.е. са били премахвани на повече от две вълни) са се появили следните домейни: jena-bg.com, astralholidays.bg, bloggersragen.com, xn--80aaahwb6bbfj1am.net, xn--80anccapu0e.net, clipbuz.com, xn--80aagchfanjcc6aftsr6a.com, xn--80aafz2ated6b.cc, freebg.eu, my-addr.com). Ако собствениците им искат да имат възможността те да се появят в половината от горния списък, то могат да ми пишат на лично. Таксата за изваждане е 10 лева за 1 домейн на всяка социалка или класация.

Back
Горе