Най-евтините домейни?

Re: Най-евтините домейни?

стандартните.. за по 15-тина лв. всяка година...

иначе няма домейни които всяка година да са по няколко долара...

Може да вземеш риселърски

евтини са us, ws и **.uk

resellerclub.com/products/domain-registration

депозита се ползва т.е. не изгаря

Според мен в Godaddy е най-добре.
.com и .net домейните по 7.67$ с промо кодове т.е. през цялото време
.info 0.49$ максимум 2$ .. Моите всички домейни са в Godaddy. изключително лесно се работи. Единствен минус е при дропнати домейни. По-бавно става регистрацията например ако домейна пада към 9:00 часа то ти ще го регистрираш към 9.05 (много ненужни стъпки имат), но като цяло съм много доволен

Да депозираш сума и после пазаруваш от нея. Зарежда се с CC PayPal. Имаш и такси за транзакцията. И както всяко куцо нещо като ти видят милата родина ще ти искат копие от паспорта и картата. Поне на мене ми искат де, ама сумите са ми над 100$, но и за тях предполагам ще искат. Хем им превеждам редовно и всеки път ми искат ...

.net домейни в Dynadot за 6,50 долара (не само за първата година) при над 500 долара обем (не на поръчката, а общо за последната година).

register.com

LIMITED TIME OFFER Use invitation code Reg5ab at check out to receive new .com, .net, .org, .biz, .info, and .us domains for only $5 when you register for a one year term. Offer valid for new customers only, limited to a total of three domains.

не е пробвано, но може да пробваш. случайно го видях докато сърфирах.

register.com са едни от старите и имат доста лесно и подробно управление на домейните. Като цяло съм много доволен от мениджмънта им, но не бях доволен от цените им. Внимавайте че тяхните оферти са малко дървени. Не се славят с евтини домейни освен ако не са сменили политиката през последната година.

Back
Горе