SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Намаляване на индексираните страници

biks

Ex SEO
От седмица -две забелязвам count-down на индексираните старниците на един мой EN сайт. Винаги е имало малко движение в бройката им /нагоре и надолу/, но сега е 2-ра седмица подред надолу. Подобно поведение има ли при други ?

П.С. Не съм променял нищо по сайта от 5 месеца.
 
Re: Намаляване на индексираните страници

При мен има постоянно играене с по 3-4 страници, ама чак такова фрапантно надолу не съм отбелязвал ... говоря за около 5-6 сайта, който следя
 
Re: Намаляване на индексираните страници

При мен един сайт от 500 страници веднъж започнаха бавно да намаляват индексираните, а бяха индексирани почти всички. Наистина съдържанието им беше много близко. И така ден след ден си намаляваха с по 10-20. Накрая останаха 60 и свалих сайта, защото вече не ми трябваше. От този момент спряха да намаляват и почти година висяха в индекса. Сигурен съм, че ако не бях махнал сайта щеше да остане индексирана само главната страница.
 
Re: Намаляване на индексираните страници

@georgimateev
има логика, въпроса е как решава кое да остави и кое да ....бе ?

@cloxy
С уникален контент ли бяха страниците ти ?
 
Re: Намаляване на индексираните страници

отиде ли някоя от страниците ти в допълнителни резултати рано или късно изгаря
допълнителна става ако много си прилича с друга от същия или друг сайт
от около 300 000 един от сайтовете ми падна на 140 000
 

Горе