Намалява ли спама през почивните дни?

Federal

New member
През изминалите няколко дни и седмици, всеки ден откривам спам в пощите си и се боря срещу него.

Сега от вчера, от както са почивните дни, спама е 0!

И това се чудя, може ли фирма за производство на маси и столове, да използва толкова груб начин, за да рекламира (спами) всички хора в нета.

Значи плаща някаква сума и спама идва от измислени домейни от оферсбг.еу, еу-оферс и т.н. До сега нито веднъж не съм получавал спам от Mercedes, Casio и т.н. Глупава работа да тормозят хората.

За: Намалява ли спама през почивните дни?

те не знаят колко дразни това.На тях сигурно им го представят като нещо невероятно като оферта...

добре че има филтри и отива в спам паплите
че иначе си зарязвам пощата на момента 🙂

Познавам хора, които се радват да получават писъмца, без значение какви са. Така се чувстват нужни и значими.

Наскоро видяхме резултата от прозвъняване на фирми.

И какво отговаряха те: "оставете ни на мира; имам куп главоболия та и вас ли да мисля; 14 е и не съм си внесал ддс-то; друго има ли? и т.н..."

Имам чувството, че един кратун сяда и започва да се бърка в бизнеса на други и на това в пространството му казва, че се занимава с маркетинг.

Същото, като аз гледам котка и всяка вечер да ми се чука на вратата и един и същ да ме кара да си купя кити кат от него и да му се отказва постоянно, защото:

"вашият адрес е взет от публичното пространство, ако желате да не ви чукаме по вратата, оставете бележка"

Back
Горе