SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Натрупах 100$ ами сега?

shredder

New member
Здравейте, натрупах наскоро 100$ във Google но не виждам бутон "изпрати сумата" или нещо от сорта? Понеже преди съм работил с EasyTrader и там има такова нещо... Между другото съм избрал като метод за плащане WU .. днеска ги натрупах точно 100... кога според вас ще ги получа и трябва ли да натисна някъде за да знаят че си ги искам? Още нещо попълних там някакви неща за данъчни въпроси ... дали имам служители и т.н. знаете ги само с НЕ (което си е така де) но това има ли някакво значение?
 
Re: Натрупах 100$ ами сега?

Ако днес си ги натрупал, ще ги чакаш следващия месец...
Влизаш в Моя профил - История на плащане - там ще си видиш баланса към края на месеца, но ти си в началото, така че трупай още.
В началото на октомври ще видиш направено плащане и тогава отиваш и теглиш.

Успех!
 
Re: Натрупах 100$ ами сега?

Знаех си че така ще се получи но късмет... Мерси все пак за отговора.
 
Re: Натрупах 100$ ами сега?

Нали знаеш, че има още един куп процедури преди да ти ги изпратят, горе пише ли ти, че плащането е задържано поради някаква причина, пин изпратиха ли ти?
 
Re: Натрупах 100$ ами сега?

ПИНА го получих и го въведох отдавна. Друго нещо което направих е че си попълних данъчната декларация или там дето питат за САЩ дали имам някакви връзки.. Други неща има ли за попълване? При метод на плащане съм отбелязал WU... В история на плащанията не пише да има задържане заради някаква причина или поне аз не го виждам това нещо.
 
Re: Натрупах 100$ ами сега?

Условието е, когато събереш $100 - тогава, понеже не си успял до 31 август да ги събереш, чакаш.
 
Re: Натрупах 100$ ами сега?

Такси няма, според това, което открих като информация тук и на още места. Получаваш толкова колкото си събрал до края на следващия месец стига да е достатъчно (разбирах $100+)
 
Re: Натрупах 100$ ами сега?

Незнам веднъш преди 1 година ги ползвах и ми зеха 10% от сумата която трябваше да ратя... може да са се променили
Гугъл поемат разходите по превода в този случай, иначе ако си нормален клиент взимат комисионна.
 

Горе