SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Национален Протест на 14.01.09

B

bedio

Guest
Национален е силно казано, защото протеста е пред парламента. Но нищо. На мен както и на много други ни писна да гледаме безнаказаното и аругантно поведение на политиците. И най-вече това че НИЕ народа на им търсим отговорност.

Последния Хит и резултата от подписания от Овчаров АНТИ Български договор с Гаспром. Ето... сега какво - нямаме парно. Мен не ме интересува Украйна, не ме интересува Европа, Интересува ме България. Нали за това преустановихме договор, и подписахме нов за много по висока цена на газта от стария, за да имаме ГАРАНТИРАНИ непрекъснати доставки. Е... нямаме... чакам оставки...

Аз с моя малък сайт mqsto.com, давам своята лепта да разпространя инфо за протеста. Присъединете се.

Присъединете се и пред народното събрание. Който идва - дайте да спретнем една среща....
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

Странно.. никой не е писал.. а доста прочитания има темата.... май ще съм си сам на площада (поне като представител от форума) :)
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

ТРЯБВА ДА СЕ ПРОТЕСТИРА! АЗ ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО Да дойда.
Не е така! Тряба да протестираме. Трябва да променим тази държавица. Трябва да си върнем България! Време е да поискаме да ни управлява комисия назначена ОТ ЕС на мандати, ние вече не искаме да ни управлява никой от България! Искаме комисия, която да не ни краде! Трябва да се протестира. Трябва да изкажем мнението си.

Хора, не виждате ли какво се случва? Престъпления - неразкрити, корупция - на макс, цигания - повече от макс - помощи - на циганите.

Трябва да си помогнем, за да успеем. ТРЯБВА ДА СМЕ ЕДИННИ!
МНОГО СМЕ ТЪПИ, ЧЕ ОЧАКВАМЕ ДРУГИТЕ ДА НИ ПОМОГНАТ! ТРЯБВА сами да се справим, да докажем на себе си и на героите, които са ни пазили и са дали живота си за нас.

Ейййййййй хора събудете се бе деа?
 
Последно редактирано:
Re: Национален Протест на 14.01.09

Независи от България, така че колкото и да протесирате смисъла е НУЛЕВ

ЕВАЛАТА БРАТ !!!! Стой си дома и чекай неволята...
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

#Bedio Стоят дупедаФците! За жалост! :D

Аз имам чувството, че всеки в момента е в опасност. Изчезват хора, стават масово убийства, престъпления, депотати - педофили, крадци, измамници, и ние им позволяваме да продължават, и нещо повече - повдигаме им акциите за едно кебаПче... ПОЗОР!


В тази държава има 60 000 полицаия - а нито един не си върши работата - полицейска държава, но не вършат работа. Заплаткаджии, Няма закони, няма полиция, няма съд, ИМА КОРУПЦИЯ И ИЗМАМИ, УБИЙСТВА И ИЗНУДВАНИЯ



Това не трябва да се позволява!

Вижте, че благодарение на вас/нас в момента ония ни се гаврат и се кефят, че разсъждаваме кат ФЦЕЕЕЕ! Глупави, заблудени оФце!
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

Последно като коментар по тази тема ще добавя и дам за пример Македония и Гърция.

Вижте Македония - обичат си държавата, обичат се, държат на себе си!
Правят всичко за държавата си, дори и си присвояват историята ни. Хитър Петър - македонец, Кирил и Методий - Македонци и т.н.т.

Гавра с народа ни - отново защото го ПОЗВОЛЯВАМЕ!

Вижте Гърция - как се вдигна цяла Гърция и направиха масови демонстрации. Не разбирате ли, че трябва да взимаме пример от тях! С добро вече се вижда, че не става! С търпение - не става.
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

Най-добрия пример е Франция.. там само някой гъг да каже в парламента и народа е на улиците. Който не знае във Франция работната седмица е 35 часа.. защо според вас... тука си е 45 (законната работна седмица).. Защото ония депутати у френско ги е страх от народа.. а тук - обратното... Аз знам 4е сме офце, целия народ, ама аз не съм... там съм, барем свалим и тоз пъ парламента и земем ги разстреляме направо за народно предателство !!!!

Аз ще си нося 2 кутий яйца !!!! Мамка им
 
Последно редактирано:
Re: Национален Протест на 14.01.09

Леле така ми се иска и на мене тази страна да се управи мама му мръсна. Толкова красива и готина страна сме.. а държавата мама му мръсна... толкова ли не им пука на тези хора че очевадно ни унищожават... Но кофтито знаеш ли кое е ? Че нищо няма да се промени.. И знаеш ли защо? Защото дори и ти да изкарваш 6 цифрени суми от нещо на месец и да се появи някой и да ти казва - НЕ ПРОДАВАЙ НАРКОТИЦИ И ТАКИВА ПРОСТОТИИ .. ти какво ще го гледаш и ще се съгласиш с него ли? Напротив ще го унищожиш по всякакъв начин ако не го купиш преди това. Малко кофти и порочна ситуация но няма начин... такива сме си .. кофти народ... които знае само как да псува като мене. НО все пак ще съм там!

П.С. на 10 или на 14? Че има леки разминавания ....
П.П.С. Радвам се че си подкрепил начално почнатата от БГ-Мама кампания а след това и Милен Цветков и даде гласност ... Само така!
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

още като подписваха договор един колега имаше следната идея:
Овчаров и такива като него да ги сложим надупени на място където минават много хора. И съответно да имат по един цип на г.зовете ...
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

темата вече е и в двата форума.
аз така и все пак не разбрах какво искате от политиците.. глад и мизерия..
пари ли да ви дадат? пари никъде не раздават!
законите в българия нямат почти нищо общо с икономическото положение.
бизнеса и икономиката казват дали ше имате пари или няма да имате.
а най-вече от самите българи, самите човечета като индивидуалности.
политиците стават от хора, вие също можете да станете политици.
Преди 20 години сегашните политици също са недоволствали.

Вие ако станете политици ще се паравят протести и срещу вас.
bedio, толкова ли разбираш от внос и износ на природен газ, че си 100% сигурен, че пак политиците са виновни за "газовата криза".

Айде на протест, айде идвам. Само някой да ми обясни срещу какво да протестирам?
Срещу политиците или срещу Чалгария. И какво точно да искам от тях.
Free gas ли?
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

Radev седи си дома. Не се поти с тъпи въпроси. Но все пак ето ти някой неща, които АЗ - ИЗБИРАТЕЛЯТ ИСКАМ !!!

- Незабавно връщане на НЕЗАКОННО ВЪРНАТИТЕ имоти на царя !!! Тези имоти никога не са били притежание нито на него нито на фамилията на кобургите. Те ИМ ПРЕДОСТАВЕНИ за ползване ог българският народ. Това са паметници на културата, не лична собственост !!!

- Също искам оставки !!!! ДА искам НАКАЗАНИЯ за некадърната енергийна политика (която ни поставя на колене пред Русия, като 100% се снабдяваме от тях, което е прецедент)

- ИСКАМ отставката и на министрите чиито фондове бяха спряни.

- Искам Вальо "Топлото" за 10 години в затвора

- Искам да протестирам срещу 13тата заплата която си гласуваха педалите най-нагло. КАКВО БЕЗОЧИЕ. Няколко дена преди това се изказаха че няма средства за държавните учреждения да има 13та зплата.

- Искам ЗАКОНОРАЗДАВАНЕ !!!!


СЕГА РАЗБИРАШ ЛИ РАДЕВ ? ИСКАМ БАЙ ГАНЬОВЦИТЕ НА КОЛЕНЕ ПРЕД НАРОДА !!!
 
Последно редактирано:
Re: Национален Протест на 14.01.09

Radev седи си дома. Не се поти с тъпи въпроси.

Благодаря. Само че агресията ти спрямо мен няма да ти помогне много за нещата, които ИСКАШ.

Работата знаеш ли ква е. Работата е, че много ИСКАМЕ.
По времето на Конан Варварина примерно като имаш проблем с Вальо Топлото, отиваш и го сечеш с меча.

В никоя реалност проблемите на Джон Смит не се решават от някой друг. Не гледай че по филмите и медиите е така. Проблеми има навсякъде имало е и ще има.
И на мен ми е шибан живота и ми е криво в България, ама "Бай Ганьовците" като им изсечеш главите, ти ли ще управляваш? И можеш ли да управляваш така, че да затече по реките мед и масло.

Вярваш ли толкова фанатично, че някакви си български политици решават къде как и за колко ще тече газ, петрол, мед и благовоние. Политиката е медиина изява, не само в България. С тях и без тях няма да си решиш проблемите.

А има и един друг момент. Има го момента в която и реалност да се намираш, все нещо да ти е криво. Както има един синдром.. има хора каквито и гаджета да си хванат все им е гадно. И като се загаджат с тия дето са искали много време, пак не им е яко. Все нещо нередно има във връзката. Накрая може и така да си умрат. А проблема е бил чисто психологически в тях.

Същото е и със синдрома "Не ме кефи България" отиваш в Канада.. Не те кефи и Канада.. отиваш в Австралия. Не те кефи и обаче Австралия. Накрая отиваш да хараниш червейте.


- ИСКАМ отставката и на министрите чиито фондове бяха спряни.

- Искам Вальо "Топлото" за 10 години в затвора

- Искам ЗАКОНОРАЗДАВАНЕ !!!!

Много съднишко нещо..
Що не пробваш да накараш днес 5 човека да се усмихнат и трима човека да започнат да си хвърлят фаса във кошчетата.

Проблемите на обществото са съвсееем съвсеемм различни.

Ся знам, че ти е през цензурата..
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

:) ааа Радев.. извинявай че така ... ама ти.. на колко години си всъщност :)
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

на 17
няма проблем
важното е да се чувстваш мъдър готин
ако може и да затапеш някой, който мисли по друг начин ше е най-яко

Ако ти управляваше света, досега шях да съм обесен и сички, които мислят по-различно от тебе.

Equilibrium..
добре че съществува
за да съм жив още..
.. за това и ти няма да свалиш правителството.

Затапи ме чесно, изкърти ми мивката
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

Имате подкрепата на www.antireklama-bg.com, можете да пуснете оплакване от държавата, работя с Европейската Комисия и може би ще ви обърнат повече внимание отколкото на улицата...да колкото и нелепо да звучи това. Иначе ще отида на протеста, но знам какво ще стане, ще се съберем сигурно много хора, но за съжаление нищо няма да стане, няма да променим нищо. Накрая ще дойде Атака и ще болен сидеров ще каже, че ако не е бил той нямаше да се съберат и ще обвини правителство и ще иска опозицията да го свали, а опозицията няма да свали правителството, защото просто депутатите са по-малко и не достигат гласове. След 5 месеца ще изберат бате бойко за министър председател и ще стане пак същото и така ще се повтаря и повтаря....
 

Горе