Наш клиент иска услуга mass mailing

Статус
Not open for further replies.

borislav123

New member
Наш клиент иска услуга mass email marketing

разпращане на масови имейли

пишете на лично

P.S. все пак това което иска не е ли спам?

Ако си рекламира сайта вътре няма ли да го резнат от Гугъл?

Re: Наш клиент иска услуга mass mailing

Che e spam spam e pored mene i zavisi po kolko meila shte se prashtat, zashtoto ako pratish povechno shte vlezesh v cherniq spisuk a ottam izlizane nqma. Spored mene nqma smisal da se zanimava chovek s takova neshto. E zavisi kolko pari davat de 😛

В българските закони няма спам. Има непоискани търговски съобщения. Има и забрана такива да се пращат на физически лица. Има забрана да се пращат само на юридически лица, които са си вкарали адреса в базата от данни на юридическите лица, които не желаят да получават непоискани търговски съобщения.

Законът не засяга случая когато непоисканите съобщения не са търговски. Например можете да пращате непоискани политически съобщения 🙂

Молете се някой "специалист" по PR на политическите партии да не прочете какво написах, че тогава ще стане страшно... А ако някой специалист (без кавичките) по PR на политическа партия попадне на тази идея може да започне да праща спам от името на конкурентните партии 🙂

Важно е да уточня - става въпрос за чужбина, искат да се пращат много имейли, към 500 000 - 1 000 000, за реклама на техни продукти.

Не ми е това работа, и мисля, че няма и да ми стане, затова търся хора и просто питам как стои въпроса, с какво и как се прави.

Но ... доста вероятно е да откажа, да търсят други.

Откажи, темата се заключва поради разрез на обекта на обсъждане с правилата на форума . От тук нататък лични съобщения.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе