SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Некоректно отношение от prodavalnik.com

ваучери

New member
Изпросиха си го просто. Крайно некоректно отношение към потребителите си!

Не за първи път ми деактивират обявите без причина. Преди бях пуснал различни видове облицовка и ги бях групирал по цени. В една обява има няколко облицовки на една цена, с имена по снимките и подробно обяснение в описанието. Няколко дена след което виждам, че обявите ми са премахнати. След като се наложи да обяснявам на съпорта, че това не е една и съща обява решиха да ми позволят да си пусна обявите.

И с други обяви съм имал подобни проблеми. Много е неприятно когато си отделил време за да подбереш подходящи снимки и напишеш добро описание и без причина ти деактивират обявите.

Върха на сладоледа беше миналата седмица. Една обява се върти повече от 6 месеца (даже е препубликувана няколко пъти). Решавам да платя за реклама и на следващия ден ми я спират. Пиша им на съпорта да питам какво става, а те ми казват, че цената не отговаряла на описанието. На което аз пак трябва да им давам писмени обяснения, че цената е за 1 бр. а в писанието съм написал цени при поръчка на повече бройки. Съответно питам и какво се случва с парите който съм дал за реклама. Вече 1 седмица мина, платената реклама изгоря, а аз отговор още си чакам. Не съм за 4-5 лв. но отношението им е просто безобразно.

Опитах се и телефон да намеря на тази фирма, но явно такъв няма. Не желаят да разговарят с потребителите си и да работят в тяхна полза.
 
За: Некоректно отношение от prodavalnik.com

За: Некоректно отношение от prodavalnik.com

Аз също имам проблеми с тях, пак по подобни причини... когато пуснеш обява за промотиране и я спрат/деактивират парите ти се връщат като кредит и пак може да ги ползваш за други обяви, поне при мен така стана.

Обаче тези, които се грижат за обявите, меко казано са малко кухи, има нещо вярно. Аз да им пиша книги за сайта, а те да проявяват такова отношение, наистина е некоректно от тяхна страна.
 
За: Некоректно отношение от prodavalnik.com

За: Некоректно отношение от prodavalnik.com

не си нито първия нито последния, даже ми вземат пари за промотиране и на другия ден трият без да ти върнат нито парите нито кредитите
 
За: Некоректно отношение от prodavalnik.com

За: Некоректно отношение от prodavalnik.com

и с мен стана така.Направих си обявата VIP и я спряха.После им писах и ми одобриха обявата, а парите ми ги възстановиха под формата на кредити с които я активирах наново. Не знам защо така става последно време при вас.При мен случката беше преди време.Случи се 2 пъти да им пиша за спрени обяви.
 
За: Некоректно отношение от prodavalnik.com

За: Некоректно отношение от prodavalnik.com

В колко още форума си пуснал тази тема?
 
Re: Некоректно отношение от prodavalnik.com

Аз имам една обява, която е за закупуване тип "търся" и ми я бяха спрели за това, че не съм предоставил собствена авторска снимка. Е, как да предоставя собствена снимка на нещо, което търся да закупя? :)

Имат два вида обяви, съответно "търся" и "предлагам", а искат авторски снимки и при двете.
 

Горе