Несортменско поведение

uni-web

Banned
Здравейте приятели имам сайт в много конкорентна ниша преди време се появи нова конкуренция излезе напред както и да е няма значение евала по добро сео или дизайн, така до тук добре взимам си поука че трябва да се погрижа за моя за да подобря нещата но извинявам се много скоро ми се сервира още един с почти еднакав дизайн и абсолютно същата тематика като за да потръгне и той го линкват от по горе посочения което за мен е много неспортменско! Моля ви за малко помощ и идеи как може се пооправят нещата.

Re: Несортменско поведение

Е какво му е неспортсменското /егати дългата дума 🙂 /
В SEO няма такова нещо, това е война, това е СПАРТА ...

И според мен няма нищо неспортсменско, освен разбирасе ако не е копирал нещо конкретно от твоя дизайн (ако е твой авторски а не готов шаблон).

Аз при моята seo практика, а и предполагам на всички занимаващи се със seo, винаги правя анализ на конкуренцията и виждам кой от къде го линкват и ако сметна за добре търся линк от същото място 🙂. То иначе няма да е интересно а и линковете няма да стигнат.

и аз съм така всичките ми сайтове 🙂 някой е направил същите като мойте ;( кой преди мойте кой след мойте и всичките са пред мен направо ми е много гадно

сори не се сдържах

значи по -горе ти казаха ако няма копирано нещо от теб авторско няма какво да се оплакваш

ако няма от къде да вземеш линкове си правиш такива 🙂 виж как се правят сателитки 🙂 направи си няколко линкни си главния и може и да осетиш разлика
не че много го разбирам но съм се обедил в ефекта им

Аз също не виждам проблем. Могъл човека, изкарал... ако може и 50 да изкара, не виждам проблем. Щом конкуренцията позволява

Aко смяташ, че е неспортсменско - пишеш abuse, т.е. го "топиш" на Гугъл.
Но това, при положение, че си сигурен, че се ползват методи, забранени в правилата на Гугъл.
В "топенето" също няма нищо нередно и е част от играта 🙂
Във всички други случаи, сядаш и започваш да търсиш начини да излезеш преди конкурентите 🙂
Варианти и възможности винаги има, но е въпрос или на опит или на $$$ 🙂
Понякога са необходими и 2-те условия разбира се 🙂

В "топенето" също няма нищо нередно и е част от играта 🙂

Чакай да те чуят хората занимаващи се с blackhat seo 🙂.

Чакай да те чуят хората занимаващи се с blackhat seo 🙂.

Че те да не са паднали от небето? 🙂
Всеки който се занимава с blackseo знае, че всичко е временно, до първото "почукване" до гугъл.
Така, че те няма какво да се правят на невинни девственици 🙂
Всеки знае с какво се е захванал, а ако не знае, то значи че това не е за него 🙂

Само като погледнеш подписите на хорат в този форум ще видиш толкова много еднакви сайтове🙂
А като се има предвид и че повечето не им се занимава с купуване на уникален дизайн, писание/купуване на уникален скрипт и се получават доста фрапантни случаи..

Здравейте приятели имам сайт в много конкорентна ниша преди време се появи нова конкуренция излезе напред както и да е няма значение евала по добро сео или дизайн, така до тук добре взимам си поука че трябва да се погрижа за моя за да подобря нещата но извинявам се много скоро ми се сервира още един с почти еднакав дизайн и абсолютно същата тематика като за да потръгне и той го линкват от по горе посочения което за мен е много неспортменско! Моля ви за малко помощ и идеи как може се пооправят нещата.

И даже не я споменавай нишата🙂). Щом сте само двама, има мегдан и други да искарат някой лев.

Че те да не са паднали от небето? 🙂
Всеки който се занимава с blackseo знае, че всичко е временно, до първото "почукване" до гугъл.
Така, че те няма какво да се правят на невинни девственици 🙂
Всеки знае с какво се е захванал, а ако не знае, то значи че това не е за него 🙂
Не е точно така и зависи какво от черното се използва.

diversity . com съм ги репортвал преди повече от година, че има скрити линкове към bezplatno . net и другите им сайтове. Ама нищо, линковете си седят все още 🙂

Не е точно така и зависи какво от черното се използва.

diversity . com съм ги репортвал преди повече от година, че има скрити линкове към bezplatno . net и другите им сайтове. Ама нищо, линковете си седят все още 🙂
За България това не важи, явно няма кой да чете писмата 🙂
Знам за много случаи, когато са писали и реакция няма.
Така, че в това отношение, като че ли за Гугъл, България не съществува 🙂
Явно сме прекалено малки, за да ни вземат насериозно, знам ли 🙂

И даже не я споменавай нишата🙂). Щом сте само двама, има мегдан и други да искарат някой лев.

Нишата е обяви

За България това не важи, явно няма кой да чете писмата 🙂
Знам за много случаи, когато са писали и реакция няма.
Така, че в това отношение, като че ли за Гугъл, България не съществува 🙂
Явно сме прекалено малки, за да ни вземат насериозно, знам ли 🙂
Ами сайта не е на Бг - diversity.com и писмото го писах на английски 🙂

Back
Горе