Не бъдете наивни

nbsp

New member
Днес баннах поредния измамник, който имаше регистрирани няколко профила и молеше за 10 лв. с лични съобщения.

Въпреки, че се опитваме да държим този форум чист от подобни елементи, въпреки усилията и бдителността на модераторския екип, най-добрата защита срещу измамниците остава да не бъдете наивни. Не се предоверявайте на хора, които не познавате, а искат пари от вас! Дори и дребни суми.

Моля, ако забележите подобни недобронамерени потребите да ги репортвате възможно най-скоро. Оплаквания постъпили от няколко човека водят до гарантиран постоянен бан.

Re: Не бъдете наивни

Да добавя - използвайте рипорт
report.gif
(значката я има срещу всеки пост) при установяване на нарушения - целия екип на форума получава съобщението.

ОФФТОПИК: аз явно съм с репутация на хейтър или бедняк във форума, досега никой не ми е поискал подобни подаяния 🙁

Калине, с тези дребни суми си създаваш лоша онлайн репутация, мислех че работиш само на едро....?! :-D

Калине как само ме развесели 🙂) Жалко че не съм си запазил записите, имаше в тях една твоя реплика "Ти за 50 лева ли си?" 🙂))

Радвам се че ти е смешно и силно се надявам като човек претендиращ да оправя онлайн репутацията на другите, да си си взел поука и да съумяваш да пазиш твоята чиста с/и на високо професионално ниво 😉

Back
Горе