SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Не виждам линковете в WMT

pgplamen

New member
Здравейте, на всички искам да ви питам защо от известно време ми изчезнаха линковете в WMT и се показва само един единствен. Така е и с вътрешните линкове няма ги и тях. Приемам съвети и предложения.
 
За: Не виждам линковете в WMT

За: Не виждам линковете в WMT

Да не си блокирал ботовете с robots.txt без да искаш.
Може и да е просто бъг инструментите им. Посещенията ти как са, има ли промяна?
 
Re: Не виждам линковете в WMT

Ами първо и аз си помислих нещо от сорта с robots.txt но от месеци си седи ето така User-Agent: * Sitemap: www.domein посещенията горе долу са на същото ниво. Линковете обаче ги няма.
 
За: Не виждам линковете в WMT

За: Не виждам линковете в WMT

Възможно е да има проблем с показването на линковете от страна на google. На няколко пъти тази година изчезват линковете за около седмица и след това пак се появяват в wmt. Това обаче не означава, че за google няма линкове към сайта ти, просто не се показват в инструмента им. Провери с друг тул да видиш там дали всичко е наред.
 
Re: Не виждам линковете в WMT

Това вече продължава втори месец и затова ми се вижда странно. С други тулове като тествам няма проблеми.
 

Горе