SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Нигерийски спам на български

nikoladd

New member
Днес получих следния "Нигерийски спам". Някой ако му се блогва или има други идеи да уведоми общественоста може да е добра идея....
Прави впечатление, че превода е доста некадърен.

Уважаеми потребители,
Знам, че това съобщение ще се появи за вас като изненада, но преди да се пристъпи, името ми е г-н Ханк Смит от Великобритания и аз работя с CITIBANK МЕЖДУНАРОДНО АД. LONDON клон на одита мениджър и аз съм свържем с Вас по електронната поща от моя кабинет, който ще бъде от огромна полза и за двете ни. В моя отдел, аз открих една изоставена сумата на (16,5 милиона щатски долара) Шестнадесет милиона петстотин хиляди долара в САЩ по сметка, която принадлежи към един от нашите починали чужди класация Късна г-н Денис Кук американски гражданин, който за съжаление загуби живота си при катастрофа на Осама Бин Ладен бомбардировките на Световния търговски център на 11-ти септември 2001 година и избора на свържем с теб е aroused от географския характер на мястото, където живеете особено поради чувствителността на сделката и поверителността тук. Тази банка е чакам някой от роднините или близките роднини да дойдат-нагоре за вземането, но никой не е направил това и аз лично е бил неуспешен намирането на роднините за 2 години сега и с всички указания и информация на не съществува един до твърдението този фонд и моята банка е взел решение за прехвърляне на фонда в банката unclaimed банкова сметка за употреба, ако никой не е представен до тях от мен като бенефициент и аз не искам това да се случи, защото това е златна възможност , който идва веднъж в живота и искам да взема него, която е основната причина, заради която съм свържем с Вас да потърси вашето съгласие да представи Вас като близките роднини / Уил бенефициент на фонда, така че приходите от тази сметка оценяват по 16,5 милиона долара може да се обърне към вас за нашата взаимна полза.

В заключение на този превод на фонда ще бъдат изразходвани или споделя в тези проценти, 60% за мен и 40% към вас. Имам осигурени всички необходими правни документи и жизненоважна информация, която може да бъде използвана за резервно копие на това твърдение, ние сме на решения. Всичко от което се нуждая е да се попълнят имената ви към ducuments и узаконяване, че в двора тук, за да се докаже като законния наследник. Всичко, което трябва сега е вашето разбиране, честност, коопериране, поверителност и доверие да се даде възможност да видим тази сделка чрез. Гарантирам ви, че това ще бъде екзекутиран в рамките на правен режим, който ще ви предпази от всяко нарушение на закона. Значи вие сте длъжни да предоставят ми следните въпроси по-долу, за да можем да продължите с процеса на прехвърляне, както ние имаме 5 работни дни, за да получите този фонд преместен в някоя от сметката си. Това е твърде много
СПЕШНО моля.

1. Пълното име
2. Вашият телефонен номер
3. Вашият адрес за контакт.
4. Епоха
5. Професия

Реших да се свърже с вас с надеждата, че ще намерите това предложение интересно. Моля за Вашето потвърждение на това съобщение и се посочва интереса ви любезно изпрати необходимата информация за контакти, както беше посочено по-горе да се даде възможност мен продължите с процеса. Се стремим да ми кажете Вашето решение, отколкото да ме чака.

Очаква ви спешно реагиране, които четете Веднага ми съобщение.
С уважение,
Г-н Hank Smith
 
Re: Нигерийски спам на български

Това е много стар метод.
Преди 10-на години тръгна тази "мода" и до колкото ми е известно много хора изгоряха със сериозни суми по това време.
Тогава темата беше свързана с преврата на нигерийското правителство и "спешното" изкарване на големи суми от страната :)
След това бяха лотариите и това, че "Вашият мейл спечели 1.000.000$" :)
А превода е електронен, за това е такова и качеството му :)
 
Последно редактирано:

Горе