SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Ниско eCPM - блог с анг. съдържание

johnny

trigger hippie
Здравейте,
западняците не са като българите, имам едва блога единият е с българско съдържание, а другият е с английско, адсенс банерите са поставени на едно и също място, темата на блога е една и съща, но CTR-то при англоезичния е пъти по-ниско. Как да процедирам, за да го увелича? В момента има един банер квадратен веднага под заглавието само в страниците и публикациите.
 
Re: Ниско eCPM - блог с анг. съдържание

Ако става дума за сайта, за който си мисля, направи така, че съдържанието да "загражда" рекламите, а не да е под тях. Тествай различни цветове, рамки, шрифтове, квот се сетиш. Ти поне, като програмист можеш да си спретнеш a/b скрит за 3 минути.
 
Re: Ниско eCPM - блог с анг. съдържание

ако искаш като за начало опитай да забраниш картинните реклами и мини само на текстови. Не слагай по 2, защото е доста гадно. Ако ще слагаш по 2, ги сложи най-отгоре (още в хедъра). като са 2 намалява обикновено цената на клик.
 

Горе