SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Нова Българска платформа за фрийлансъри

stoqn4o

New member
Здравейте. Искам да ви споделя, че наскоро създадохме нова платформа за фрийлансъри и дигитални услуги. https://www.mjobs.bg

mJOBS.bg работи точно както всеки друг пазар. Продавачите/фрийлансърите могат да публикуват и предлагат услугите си, а купувачите, които се интересуват от тези услуги, задават въпроси и ако са доволни от отговорите, ги купуват.
За да се различим от всички други подобни сайтове, при нас целта е услугите да се предлагат не като реклама, а като цялостен продукт на точна и ясно определена цена, с определен обем и време за доставка. Без цени по договаряне, без скрити условия. Всичко е ясно още преди да натиснете бутона за покупка.
Сайтът разполага с мощна рейтингова система и огромен набор от функции, които ще са на ваше разположение. Целта е да направим връзката между продавачи и купувачи на услуги максимално бърза, лесна и сигурна!
Можете да публикувате неограничен брой услуги - напълно безплатно!

Продажбите зависят изцяло и само от вас! Ние просто предлагаме място, където това да се случи.
Помогнете да направим mJOBS.bg най-големият онлайн пазар за дигитални услуги в България.

Ако имате въпроси, моля, не се колебайте да попитате!

За връзка: https://support.mjobs.bg/chat.php?ptl=bg
или
Email: info@mjobs.bg

https://www.mjobs.bg
 

Горе