Нова Директория за Статии

irgy.net

Senior Member
От скоро стартирах нова директория за статии, ето малко повече подробности за нея:

За сега пр-0, но активно се изграждат връзки към нея.

Предимства: Microdata, Open Graph, Верификация на Авторство чрез Google+ , Добре подбрани и балансирани категории.

Директорията е дългосрочен проект, като ще се хвърлят доста усилия в развитието и.

Изисквания: 1. Проверка за уникалност на статиите. Държим на висока уникалност - над 90%
2. Минимална дължина на статиите 300 думи. На всеки 300 думи право на 1 линк /статия от 600 думи ще има право на 2 линка и тн./

Важно!!! Регистрацията в директорията ще ви даде права само да коментирате и да пишете във форума. Авторски права може да получите след като напишете уникална статия не по къса от 250 думи съдържаща активен дуфолоу линк към основният домейн или категория в директорията. Тази статия трябва да е публикувана във ваш блог или на друго място. След като я публикувате и линка е активен, свържете се с мен, за да ви дам Авторски Права.

Обещавам бърза модерация, 2-3 дневно се преглежда за нови статии.

За всяка публикувана статия получавате по 10 точки. При натрупване на 100 точки /10 статии/ получавате права за публикуване с последваща модерация (вие публикувате и статията ви е активна, а по-късно я проверявам)

Бонус: Тъй като директорията за сега е с пр-0 , за да стимулирам авторите да пишат, на Всеки автор натрупал 100 точки при негово желание ще поставя негов Адсенс код, който ще се показва на 100% на всички негови статии /друг адсенс на страниците с негови статии няма да има/
Това ще важи само за автори натрупали 100 точки преди следващия ПР Ъпдейт. След ъпдейта старите автори си запазват този бонус, докато новите няма да го получават.

Наказания: За публикуване на статия с ниска степен на уникалност, тя ще бъде връщана в "работен режим". Ако авторът до 7 дни не я преработи, той ще бъде наказан с отнемане на 50 точки. Ако това му е една от първите статии, то той ще мине под нулата по точки и авторките му права ще бъдат отнети.

Към директорията съм добавил и форум, в който да се публикуват полезни теми относно начини за линкбилдинг на статиите ви, от къде да вземате законно снимки и други. Също така там може да предлагате идеи за развитието на директорията.

ПС: Знам че правилата са строги, но това е! Кой иска да пише там и да спазва правилата е добре дошъл. Повечето от вас би ги отказало условието да напишат статия с линк към директорията, но помислете... Заслужава си!

За: Нова Директория за Статии

За: Нова Директория за Статии

Като човек с може би най-голям опит в поддръжката и развитието на директории за статии мога да ти кажа да не очакваш много. Просто идеята някой друг да ти прави линкбилдинг едва ли ще се понрави на много хора.

Като цяло авторите гледат най-вече PageRank на началната страница и публикуват основно в тези с най-висок ранк. Въпреки, че според мен PR е много неточна метрика за авторитет.
Виж, ако сайта беше с петица, можеше и да има кандидати. Но пък не е казано, че след време не можеш да и направиш такъв.
Просто основния проблем при директориите за статии са дължината и уникалността.
Дори наскоро промених правилата при моите, като дължината на статията я намалих от 300 на 150 думи с 1 допустим линк. Пък който иска да пише повече, да пише 🙂
Желая ти успех с директорията! Всеки един ресурс в повече трябва да се цени.

Re: Нова Директория за Статии

Много добре си го направил сайта има си всичко
Малко ме дразни това че менюто с категориите на статиите е от дясно и размера му е много шорик
обърни му малко внимание
Поздрави и успех в начинанието

мерси за критиките!
за налинкването още от начало си знам, че малко хора ще се навият да го направят. Но в крайна сметка, който се навие в бъдеще ще има повече ползи.
Някой ден, надявам се по-скоро да взема хубав пр , поне 4-ка.
За менюто ще обърна внимание, само се чудя дали да намля ширината или да увелича шрифта ?

То се видя, че никой не иска да публикува в чужди сайтове материали с линк към директорията, така че това изискване отпада за момента.
Всички регистрирани до сега и новите регистрации ще получават права за публикуване.

Остава условието за публикуване на уникални статии , на 300 думи 1 линк. Линкове към хазартни, ******** и други неморални сайтове няма да се одобряват.

Back
Горе