Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам вече... ако мине и през бг версията се записвам в бюрото по труда и си търся нова работа 🙂
С тоя ъпдейт вече тотално се изложиха. Да наказваш сайтове защото имат ключова дума в домейна си е просто пълно безобразие. Ако направя сайт за хляб и купя домейн хляб.com ще ме изтрият от индекса заради използване на ключова дума в домейна. Нямам думи направо, замина ми много качествен англоизичен сайт с 95 процента натурални линкове и много добър bounce rate и импресии, с уникално написани текстове и ъпдейтван всеки ден само защото имам ключова дума в домейна си. Незнам вече... ако мине и през бг версията се записвам в бюрото по труда и си търся нова работа 🙂
Напълно съм неинформиран по въпроса с новия ъпдейт, но не вярвам така да стоят нещата. Не вярвам да се наказва за ключова дума в домейн името. Предполагам че просто се намалява тежестта на този фактор, а наказанията са при комбинация от спам сигнали.
Имам 2 пострадали, и двата са с pages/visit под 1.4, време на престой под 30 секунди и bounce rate над 80%. Имам и няколко на които им се е разминало, също имат висок bounce, но времето им e над 30 секунди и с прегледани над 1,8 страници на посещение
Fozzy, гугъл казват, че този ъпдейт е насочен към нискокачествените екзакт мач домейни, не изобщо към екзакт мач домейните. Това са показателите с които разполагам и говорят нещо за качеството на сайта, затова тях коментирам. Ти имаш повече база за анализ, писал си че около двадесетина сайта са ти засегнати. Може да откриеш някаква друга причина и зависимост.