Новият Facebook!

margaritm

New member
Facebook започнаха да променят структурата на мрежата. Бих казал, че за момента това е може би най-мащабната им промяна и за щастие е правена определено, като някой е мислил.

На мен ми харесва. Доста по-удобна е. Вие какво мислите?

thenewfacebook.jpg

Прикачам тази снимка, защото може да не се променил при всички, правят го поетапно.

http://4.bp.blogspot.com/_bhyMYgWgh1Q/S20mUoQaV1I/AAAAAAAAABY/57Ffiw25mws/s1600-h/thenewfacebook.jpg

Re: Новият Facebook!

Единствената промяна виждам в "Приятели онлайн" 🙂 За това не се иска много мисъл 🙂

Има ли други промени?

И при мен не са влезли в сила промените още, но няма да е зле да барнат нещо по външния вид и функционалността.

muslim, кое не ти харесва във функционалността? Какво липсва?

Неща които са на един клик разтояние 😉

Само при мен ли дава някви бъгове, като например кликам на "Топ новини"(или там както е преведено) и ми дава, че няма никакви такива. Изчезнали са ми и коментарите на снимките.

И аз бях обновен преди няколко часа - е не ми харесва.
Преди липсваше точно това което muslim каза - неща които са на един клик разстояние, сега са ги отдаличили дори на повече. И само ако можех да разбера, кой глупак реши да слага тази прекрасна история "friends online" в ляво, вместо да си го проверяваме от чат бара когато имаме нужда, щях да му се изхрача в лицето!

На мен ми харесват новостите във фейс-а. Като стана въпрос за него: в тази страница на стената може да добавяте всички български общности подобни на фейсбук - социални мрежи, социални сайтове, форуми и т.н.

Back
Горе