SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

[Ново] До 31 окт. плащат $4 за безплатна регистрация

kuzmanin

New member
Здравейте колеги,

в момента има промоция на една афилиейт програма и искам да ви я представя. Става въпрос за съдържание за възрастни - спрете да четете, ако имате проблем с тази ниша.

До момента съм получил 4 цифрена сума от тях от комисионни (мога да представя доказателство на желаещите на PM).

Ето и детайли (Програма за възрастни - Cam site):
Free Cams Exposed PPL - FreeCam***posed.com is perfect for promoting MyFreeCams.com. This cam product yields terrific results on ***** traffic and pays per lead. The site features a captivating step-by-step sign up process making this offer a sure money maker!

PAYOUT: 4.00 PPL (за напълно безплатна регистрация на потребител от ваш афилиейт линк)
PPL - pay per lead

Плащат за се трафик/регистрация от следните страни:
(AU) [Australia] Australia
(CA) [Canada] Canada
(GB) [United Kingdom] United Kingdom
(IE) [Ireland] Ireland
(NZ) [New Zealand] New Zealand
(US) [United States] United States
(NL) [Netherlands] Netherlands
(DK) [Denmark] Denmark
(SE) [Sweden] Sweden
(NO) [Norway] Norway
(IS) [Iceland] Iceland
(FR) [France] France
(CH) [Switzerland] Switzerland
(BE) [Belgium] Belgium
(DE) [Germany] Germany

Афилиейт мрежата има много други различни програми, но тази в момента е най-добра и апетитна. След регистрация можете да разгледате и другите и да прецените какво да презентирате.


За хората с желание за дългосрочна инвестицие е силно препоръчително да се избере схема със споделяне на печалбата между вас и афилиейт мрежата (revshare). Печели се при плащане на страна от клиентите за privite show от webcam моделите. Индустрията е мулти милионна и печалбите са умопомрачителни. Старите кучета (хора с опит 2-3 години) карат Ламборгинитаи Ферарита и живечет в най-тузарските US градове и квартали (дай биже всекиму).


!!! ВАЖНО !!! - не си и помисляйте за измамни схеми (всеки би се замислил - абе аз дане съм по-голям балък от тях. Що не си спретна едно акаунтче и да си регвам по 10-20 безплатни потребители през мой афилиейт линк на ден и да си гушкам по 50-100 долара дневно? Това не работи със сигурност. Доказано е!).

Препоръчвам го само на сериозни хора с идеи за генериране на трафик за възрастни - има много варианти. Ще дам идеи на PM или Skype на хората които се регнат през моя аффилиейт линк.


Линк към програмата с мое афф. ID (Ако използвате този линк предлагам помощ във всички етапи от регистрация и презентиране на офертата):
crakrevenue.com


Без мое афф. id:
crakrevenue.com


Успех колеги - индустрията за възрастни според много хора е пренаситена, но има място за нови играчи с идеи и желание за големи успехи (старите кучета са закърнели и мързеливи и могат да бъдат детронирани :) ...).
 
За: [Ново] До 31 окт. плащат $4 за безплатна регистрация

За: [Ново] До 31 окт. плащат $4 за безплатна регистрация

Само да добавя (извинявам се за бъмпа, но не намерих начин как да редактирам основното менение)

Налични начини на плащане:
- Paxum ($2 fees) - при минимално натрупани $100
- Check ($2 fees) - при минимално натрупани $100
- Wire ($20 fees) - при минимално натрупани $500
 

Горе