Нов форум - Обединени за добро

borislav123

New member
Колеги, пуснахме нов форум

Обединени за добро - за бизнес идеи, съвети, хранене, здраве, духовно и материално развитие, взаимопомощ

Каним ви да се регистрирате и пишете там по различни теми

obedinenite.com

P.S. Линковете в подписите са dofollow 🙂

Само нека не се злоупотребява, а се пишат смислени неща.

Последно редактирано:
За: Нов форум - Обединени за добро

На мен нещо не ми го отваря

Сега вече работи, да не би да си объркал нещо в 1-вия пост ? 🙂

Re: Нов форум - Обединени за добро

При мен се отваря, пожелавам успех на форума, Борка

Борко, дано не съм лош пророк приятелю, но като чета заглавието на форума си мисля, че не си уцелил държавата и хората ..... :-/

S1yf0x : Черногледец Храбър 8)

Писал е, че ще има хранене във форума, тъй че може и да има успех.

Re: За: Нов форум - Обединени за добро

Борко, дано не съм лош пророк приятелю, но като чета заглавието на форума си мисля, че не си уцелил държавата и хората ..... :-/
Е ти пък ся. Просто таргет групата е малка 😉.

Успех с форума. Харесва ми позитивната нотка.

Нещо не ми се връзва съчетанието на името на форума ти. По-скоро може да помислиш за Информационен център Обединени за добро. Така ще изявиш по-голям мащаб на фрума ти и ще избегнеш всички досегашни "Новия проект дрън дрън", което вече е банално изтъркано. И трябва да побързаш ми се струва, защото конкурентите ще те догонят.

Скуби, Оги, за дъжаление съм повече черноглед, отколкото позитивен. Знам че това не е правилното мислене, но живота ме е очукал само от тази страна.... :-/

Federal : Конкурентите му копат във фейса 🙂 нямат сили да поддържат форум 🙂 просто трябва да ограби неиндексираното им съдържание и ще ги избие до крак ... Което не е особено позитивно и добронамерено, но пък ми звучи потресаващо успешно 🙂

S1yf0x : днес на няколко пъти ти го повтарям : морков отпред или морков отзад 🙂 върши работа без значение от коя страна го подаваш 🙂 въпреки това искрено се възхищавам на хората, които първо го подават отпред 🙂

Последно редактирано:

Ти си изпълнен с позитивизъм, аз с негативизъм и злоба. Това е разликата между нас... тъжно но факт :-/

Ти си изпълнен с позитивизъм, аз с негативизъм и злоба. Това е разликата между нас... тъжно но факт :-/

Не можем всички да сме оптимисти, има и нужда от хора като теб - да балансират нещата 🙂
А да не говорим, че то твоето и не е негативизъм.Злоба при теб няма ИЗОБЩО - не заблуждавай хората.

На Форума - успех.
Името е марка.И ако някой иска марката му да е "Обединение за добро" - толкова по-добре.
Не е много ясно, дали не е случил на хора и държава.
УСПЕХ!

Ако не те познавах щях да ти повярвам 🙂

Благодаря изключително много на всички за подкрепата. И позитивна, и леко мрачна 😛 (Пешо е скептик, но помага, това е важното)

Да, има две страни - да подкрепяме с реклама клиентските ни проекти.

Но за мен по-важната страна - да се говорят и правят хубави неща, хората да си помагат и съветват по различни теми.

Знам, че звучи много наивно, но съм си такъв, все още вярвам в доброто 🙂

Back
Горе