Някой СЕО специалист тук да има,че ми трябва?

Re: Някой СЕО специалист тук да има,че ми трябва?

Вероятно, защото очакват някакъв конкретен въпрос. Предполага се, че във форума едно 70-80% разбират от SEO, да не говорим, че има и експерти в областта.

За: Някой СЕО специалист тук да има,че ми трябва?

Е, питай директно, все някой ще отговори, а може и групово да ти го.... отговорят. 😀

Трчбва ми някой да разбира от СЕО

Тук всички са "сео гурута", а някой са и "seo гурута"!

Внимавай на кого ще попаднеш!

"Специалист" едва ли ще откриеш. Доколкото ми е известно оптимизаторите все още не са попаднали в Класификатора. Като се замисля май можем да ги приобщим към "Подклас 21 - Физици, математици и инженерни специалисти":
...провеждат и ръководят изследвания, подобряват или развиват концепции, теории и оперативни методи и прилагат научни знания..
Група 213 - Специалисти по компютърни системи и технологии:
Специалистите по компютърни системи и технологии провеждат проучвания; планират, разработват и усъвършенстват компютърни информационни системи, софтуер, хардуер и свързаните с тях концепции; разработват принципи и оперативни методи, както и поддържат бази данни и системи за управление на бази данни за гарантиране единството и сигурността на данните.

Изпълняваните задачи обикновено включват: провеждане на проучвания в теоретичните аспекти и оперативните методи за използването на компютри, такива като компютърна архитектура и дизайн, структура на данни и бази данни, алгоритми, изкуствен интелект, компютърни езици, комуникация на данни и роботика; оценка, планиране и дизайн на хардуерни и софтуерни конфигурации за специфични приложения; дизайн, написване, тестване и поддръжка на компютърни програми; подготовка на научни документи и технически доклади, документация и ръководства.
Макар, че и тук не е баш 🙂

А бе...събота и неделя няма да ти отговорят - почивни дни са.
Питай пак в понеделник.

Трчбва ми някой да разбира от СЕО

Директно задай въпроса. Изглежда няма да си признаят.

Питай пак в понеделник.
😀 😀

Питай пак в понеделник.

Специалстите почиват, аматьорите бачкат. 😀

Back
Горе