Някой да е пробвал VPS на bgwebart

thunder_go

New member
Някой да е пробвал VPS хостинга на http://bgwebart.com/?st=17 ?!?
Струва ми се нереално ниска цена, за БГ специално ... Съвсем случайно попаднах на тях. Ping-a им е около 50-60ms, което не е някакво крайно лошо, предвид 150-200 на hostgator (който в момента пак е ПАДНАЛ 😡)

Последно редактирано:
Re: Някой да е пробвал VPS на bgwebart

Аче, аз не разбирам, ама тези цени гледам почти всеки път когато отворя сайтове, които предлагат виртуални хостинг планове ?

Нещо съмнително има?

Тия и преди съм ги заглеждал, ама нещо не ми вдъхват много доверие... И на мен ми е интересно ако някой ги е тествал да сподели.

Аз реших да ги пробвам, поръчах си VPS за 3 месеца вчера и утре ще го платя и ще видим как е в скоро време 🙂

В телефонен разговор ми казаха, че имат слаб международен трафик, иначе всичко им е наред - дано да е така... Разпитах ги за техния админ панел (LxAdmin май беше) и ми казаха, че е много подобен на Cpanel (което би било напредък спрямо бъгавия панел на Fcolor или Webmin при Суперхостинг, което е твърде "про" за мене 😀 )

Също така казаха, че сървърите им са в София и имат отличен БГ трафик.

По думите им, явно за БГ сайтове стават, но все пак е хубаво да се тества, та ще чакаме коментар по услугите им.
Съпорта само по телефон ли става?

Не съм ги ползвал, сефте ги чувам дори, но при мен пинга е по-различен:

13 packets transmitted, 13 received, 0% packet loss, time 12023ms
rtt min/avg/max/mdev = 1.909/3.497/5.551/0.857 ms

Изглежда да са приютени в Евронет.

Не знам дали ако се изкажа за LxAdmin малко негативно как ще го приемете имайки предвид, че и аз предлагам VPS услуги.

Не знам дали ако се изкажа за LxAdmin малко негативно как ще го приемете имайки предвид, че и аз предлагам VPS услуги.

OFFTOPIC.

Ние предлагаме хостинг услуги и постоянно се изказваме негативно за cPanel 🙂 едва ли някой ще ти се разсърди ако изкажеш собствено мнение за даден софтуер. На няколко VPS-а, които сме поддържали имаше Webmin но в момента е спрян и всичко се прави под конзола.

OFFTOPIC.

всичко се прави под конзола.

Това е приказка вече 🙂

Относно LxAdmin преди да почна да предлагам VPS услуги направих едно доста обширно и задълбочено проучване. Та въпросния LxAdmin изглеждаше наистина неверовтно взимайки и предвид цената му от 0 лева. НО !!!
Оказа се, че въпросния панел е доста копроментиран от към сигурност и рискувате доста. Отделно бях срещнал една тема където един човечец си е поиграл да открие над 10 проблема/дупки в сигурност-а след което ги е пуснал до поддръжката на въпросния панел, но така и не е получил отговор, а пропуските така и не са оправени до днес.
Повече можете да научите с едно простичко търсене в google : lxadmin security

[offtopic]
Не искам написаното от мен да се интерпретира, като коментар относно услугите на колегите, а просто като предупреждение към вас, а дори и към тях, тъй като щетите биха били неприятни.

Тази фирма е изключително ненадеждна... просто не се захващайте .. от 1 година съм им клиент и през ден има проблеми с хостинга.. нито ми отговарят на имейл нито си вдигат телефоните .. сменям ги..

Тази фирма е изключително ненадеждна... просто не се захващайте .. от 1 година съм им клиент и през ден има проблеми с хостинга.. нито ми отговарят на имейл нито си вдигат телефоните .. сменям ги..
Кои сайтове държиш там? Или се регистрира само за да "рекламираш" услугите?

Back
Горе