Някой да ми направи сайт!

nadiahristova

New member
Нуждая се от сайт, имам домейн и хостинг.
Видео портал със селекция на клипове от YouT и др. да има коментари, връзка със социалки... Може и да е направен с Joomla или нещо подобно... Моля, за предложения, цени и срокове. Може на -мейл, лични или както решите. Сериозно е предложението, nadia_hris@yahoo.com

Re: Някой да ми направи сайт!

От запитването Ви личи, че търсите хубав и евтин сайт с много фукнционалности. За съжаление това е невъзможно в днешния капиталистически свят. Всъшност това беше невъзможно и по Бай Тошово време, тъй като тогава никой не правеше сайтове в БГ. Ако все пак държите да имате функционален уеб сайт мога да Ви препоръчам една фирма за изработка на сайтове, с която нямам нищо общо, освен че съм собственика и. Желая успех, ако все пак се спрете на безплатния уеб сайт.

Кажете какъв е бюджета Ви за сайта и съответно да получите предложения. Иначе предложения за уеб дизайн - колкото иска човек и на каквато цена си иска. Но това не значи, че са подходящи или че ще Ви свършат работа. Ако все пак се спрете на качествен уеб дизайн - то цената би била подобаваща. Всичко зависи от Вас, както каза топуебс.

Благодаря на всички за предложенията! За сега се спрях на някой от вас. Надявам се да е ползотворно.

Back
Горе