Някой има ли база данни/файл с вицове?

scoobydoo

Know you can!
Здравейте. Понеже ми притрябваха вицове, се чудя дали някой не му се намират вицове в база или пък текстов файл. Мисля да ги ползвам, заедно с други неща, за пускане тук-там в някой социална мрежа, примерно ФБ, може и в някой сайт, като виц на деня. Такива работи. Ако някой има и му се дават да пише 🙂. Може и да ми ги продаде, ако е поносима сума 😛

Re: Някой има ли база данни/файл с вицове?

как стой бъпроса с ваториските права за вицове.
ясно е, че всеки може да обере подобните сайтове и да има тескта.
но също е ясно, че подобните сайтове са ги преписали/обрали от други такива/вестници.
Та как стой въпроса?

За: Някой има ли база данни/файл с вицове?

Предполагам зависи от къде са взети и знае ли се кой е автора. Аз търся такива, които имам право да публикувам, което мисля е ясно 🙂. Народни да ги наречем, хехе 😀

Re: За: Някой има ли база данни/файл с вицове?

Re: За: Някой има ли база данни/файл с вицове?

Предполагам зависи от къде са взети и знае ли се кой е автора. Аз търся такива, които имам право да публикувам, което мисля е ясно 🙂. Народни да ги наречем, хехе 😀

точно така. тия 'нардни' не са ли всички вицове.
искам да видя как точно автора на вица 'две гарги си летели, особенно едната' ще докаже че е той. пък и за всеки виц....

За: Re: За: Някой има ли база данни/файл с вицове?

За: Re: За: Някой има ли база данни/файл с вицове?

искам да видя как точно автора на вица 'две гарги си летели, особенно едната' ще докаже че е той

Ами аз го разказах за пръв път пред нотариус и свидетели и имам нотариално заверено пълномощно за тоя виц.

Що се отнася до темата - наистина може просто да се свалят от сайтове или от форумни теми за вицове етц. То и тук имаше такава тема с вицове нали 😀

За виц досега не съм чул да има авторски права. Така и не познавам човек, който е измислил виц, а знам и съм чел много вицове. А вицове бол по сайтовете, хващаш си някой и дърпаш смело, без да ти пука, защото и те са направили същото, за да ги имат. Съдя по мой сайт от 2003 година(още го има дори, но няма да го спомена), на който всички вицове бяха качвани ръчно, т.е. качвах само такива, които ми харесваха на мен. Колко пъти са ме "крали" не е истина просто 🙂

Back
Горе