SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Някой има ли наблюдения върху OpenCart Europa 1.5.4.1

toniintro

New member
Здравейте колеги, интересува ме дали някой е изпробвал OpenCart Europa 1.5.4.1 и дали има мнение за тази версия. Имам един магазин на OpenCart или по-точно RexCart, но има някои неща, които не ми харесват и искам да го сменя. Чудя се дали да го мигрирам на OpenCart Europa 1.5.4.1. Ако някой го е изпробвал ще се радвам да даде мнението си.
 
За: Някой има ли наблюдения върху OpenCart Europa 1.5.4.1

За: Някой има ли наблюдения върху OpenCart Europa 1.5.4.1

Скоро го бях качил на един приятел, но не го хареса каза че е бъгав. След което аз си сложих 1.5.4 и от него съм доволен не съм забелязал нещо да не му е наред.
 
Re: Някой има ли наблюдения върху OpenCart Europa 1.5.4.1

Open cart 1.5.4 последния е доста добре

Rex cart е с модификации май, затова си сложи чист Open Cart

току що във форума им ми помогнаха по един въпрос
 
Re: Някой има ли наблюдения върху OpenCart Europa 1.5.4.1

Аз също обнових магазина си към Open Cart 1.5.4.1 и за сега работи отлично. Не съм забелязъл никакви бъгове или други проблеми.
 
За: Re: Някой има ли наблюдения върху OpenCart Europa 1.5.4.1

За: Re: Някой има ли наблюдения върху OpenCart Europa 1.5.4.1

На мен ми трябва да е изцяло на български, а за 1.5.4 видях или не пълен превод или един, на който му искаха 30$. От Rax нещо не съм много доволен. Кто цяло не е зле, но немога да му настроя пощата и някои други неща. Доколкото разбрах и експорта не му работел, та ще го правя ръчно май. За OpenCart Europa 1.5.4.1 прочетох, че си съдържа български език в него, което ме олеснява.
 

Горе