SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Някой иска ли да поеме проект

ted

New member
Става въпрос за сериозна доработка и поправки в сайт който правих преди 2 години за агенция за недвижими имоти от София.

Има готова база данни с офертите и ще се работи с нея. Трябва да се променят визуализирането на офертите, да се добавят още няколко вида търсене по базата с предварително зададени параметри, да се вадят подобни оферти с тази която е отворена в момента.
Да се добави допълнително сортиране по параметри на резултатите от търсенето на оферти.

Да се добавят няколко допълнителни модули с информация за нотариуси, регионите и закони по въпроса със съответната администрация и да се пипне кода на вече готовите модули защото никак не е SEO ориентиран - тогава такава беше поръчката - нещо бързо и семпло ...

След завършване на промените по сайта ще искат и промени по информационната им система /където се въвеждат офертите и която се чете и от сайта/ и която работи на локален компютър - всичко е PHP и MySQL - но за сега промените по сайта са им по-спешни.

Цените ще се договарят директно с агенцията след уточняване на изискванията им. Хората от агенцията са точни и при предишната ми работа с тях никога не съм имал проблеми, само дето трябва хубаво да се уточняват нещата защото после все изникват разни "а не може ли и ... "

В момента нямам време да поема това, а човека не може да чака. Ако има въпроси по наличния код ще давам допълнителна информация.

За повече информация, ако някой се интересува, ще бъда на линия утре след 17 часа.
 
Re: Някой иска ли да поеме проект

Що не пробваш Веселин Тодоров.
Пича го знам вече, че е доста добре с PHP и MySQL

с поправките е навътре. сериозен е, понеже го знам вече лично от известно време, работи бързо, валидация, SEO.. екстра е.

Яката реклама му направих, но не си я измислям в случая
 
Re: Някой иска ли да поеме проект

хехе, мерси за рекламата, но в момента съм натоварен с един нов продукт, да те замеся и теб искаш ли? :)
 
Re: Някой иска ли да поеме проект

Сподели, интересно ми е какво ще се майстори :)

хехе, мерси за рекламата

моля, като си заслужаваш :)
 
Re: Някой иска ли да поеме проект

Сподели, интересно ми е какво ще се майстори :)



моля, като си заслужаваш :)

Утре ще мина през офиса да ти кажа, бтв сори че оспамих темата :rolleyes:
 
Re: Някой иска ли да поеме проект

A може ли да се говори за изработка на изцяло нов сайт, тъй като познавам едни пичове, част от които са разработвали bulgarianproperties.com?
 

Горе