Някой може ли да се наеме да оптимизира?

weaker

New member
става въпрос за http://gladensi.com
трябва ми да излиза поне на последната позиция на първа страница с думата "рецепта". И колко финанси ще ми коства това?

Re: Някой може ли да се наеме да оптимизира?

Има твърде много дублиран контент, който го има на много други сайтове 🙂 Можеш поне да смениш броя на порциите, като пропорционално промениш количествата на продуктите, като използваш синоними в рецептите, а може и тотално да попромениш имената някои от ястията. След това може да се обърнеш към някой, който предлага SEO услуги.

gladnsum.com ми звучи по-добре, а и е свободен.

Готино сайтче иначе 🙂

Всеки предлагащ seo може да се наеме, предполагам, но едва ли някой ще ти даде тука оферта 🙂

Ако ти е нужна оптимизация ще трябва да подходиш сериозно. Има много агенции които се занимават с това. Трябва да определиш ясно с какъв бюджет разполагаш за целта и срещу това ще получиш оферти кой какво може да направи по въпроса. Имай предвид, че с времето ще трябва да поддържаш позициите които ще имаш. Не мисли, че един път след като излезеш на предни позиции така ще си останеш.

Благодаря Ви много за съветите! Харесва ми когато им вещи лица, които коментират. Относно бюджета, исках да видя каква цена ще ми дадете, знам и че трябва да се поддържа постоянно.
Благодаря и на всички които ми писахте лично съобщение, намерих човек!

А ако не разполагаш с достатъчно пари а имаш свободно време можеш да опиташ да го оптимизираш сам, в интернет има достатъчно информация как става това, като за начало можеш да започнеш от този форум 😉

Сайта е много приятен, много ми допадна. Но погледни попаднах на 2 рецепти, които са непълни. Прекъсват на средатан а описанието на процеса на готвене.

Ааа, това с преписването на рецепти не е хубаво! Жалко, сайтчето е добро но с копирано съдържание няма да стане, дано тоя дето се е наел да те оптимизира се усети на време!

Опа здрасти и днес 🙂
Вече оправям проблема с авторството на рецептите, защото от доста сайтове се усетиха, прав си muslim така няма да стане! Принципно, искам да го направя като социална мрежа за кулинари, и с още по голяма функционалност, но това ще стане чак следващия месец, за момента нямам време 🙂 Измилил съм и начин за авторството за снимките, в bg-mamma ме разчекнаха на кръст. Просто няма да има такива снимки!

Понеже не съм чел по-задълбочено много подобни сайтове, не можах да хвана преписа на рецептите. Ако се оправиш с този проблем мисля, че можеш да реализираш идеите си.
Относно разчекването в бгмама, трябва да знаеш, че не само там ще те разпънат на кръст. Забелязах, че и БГК не ти е останал длъжен. 😀
Никой не обича Copy/Paste уебмастерите.

Back
Горе