Някой пазарувал ли е от tinydeal.com

wood

Senior Member
Някой пазарувал ли е от tinydeal.com, интересуват ме няколко неща:

1. За колко дни пристига обикновена поръчка
2. Проследяването на пратката с даденият тракинг номер само в Хонк Конг ли се проследява пратката, или и за другите държави.

Re: Някой пазарувал ли е от tinydeal.com

Аз съм пазарувал от тях и няма проблеми.

1. Много зависи какво си поръчал и дали е в натоварен период. Сега покрай нова година ще е АД. Между 15 и 35 дена иначе пристигат нещата.
2. Проследяването е за цял свят, не само за Хонк Конг.

За: Re: Някой пазарувал ли е от tinydeal.com

Аз съм пазарувал от тях и няма проблеми.

1. Много зависи какво си поръчал и дали е в натоварен период. Сега покрай нова година ще е АД. Между 15 и 35 дена иначе пристигат нещата.
2. Проследяването е за цял свят, не само за Хонк Конг.

За дъщеря ми поръчах телефон.. при тракинга пише че на 03.12 е изпратено от Хонк Конг..Дано да пристигне до 23 този месец. Че после Коледа, Нова Година....

За: Някой пазарувал ли е от tinydeal.com

За: Някой пазарувал ли е от tinydeal.com

ползвай track-trace.ком - от там по-лесно можеш да превключваш между различните пощи. Най-вероятно ще го отразят когато е в Русия и от там след седмица трябва да е при теб

За дъщеря ми поръчах телефон.. при тракинга пише че на 03.12 е изпратено от Хонк Конг..Дано да пристигне до 23 този месец. Че после Коледа, Нова Година....

А дано, стискам ти палци, мои две поръчки от края на октомври, нач. ноември се бавят и се надявам да не се забави и на малкият подаръка, че... 🙂
Не са от ТайниДийл, от 3 други конкуренти, обаче е все от там 🙂

Може да ви излезе телефончето без пари. Плащат до $ 10 за реклама. обикновена статия, на български в ПР 0 блог $ 2.5 .

Може да ви излезе телефончето без пари. Плащат до $ 10 за реклама. обикновена статия, на български в ПР 0 блог $ 2.5 .
Охо, ще погледна обезателно 🙂

Ето условията
help.tinydeal.com/extended-affiliate

Това е $ 2.50
za6to.info/2011/08/tinydealcom-mp5-players.html

Back
Горе