Някой ползвал ли е...?

toniintro

New member
Здравейте,
искам да питам дали някой е ползвал услугата на
Код:
http://traffic.f3bg.com/
Има ли смисъл и дали увеличава трафика? И как гледа на подобни трафик генератори голямото око на Г?

Re: Някой ползвал ли е...?

Споделете някакво мнение.
Явно прави трафик, но как ще реагира Г според вас?

Гоогле не е е брояч и няма как да види подобен трафик ( освен ако не ползваш аналитикс ), тоест освен този трафик да ти товари сайта, за друго не виждам за какво ти е 🙂

А и дори да ползваш аналитикс, едва ли с повече трафик, ще изскочиш по-напред в серпа 🙂

Моята идея е дали трафика е реален или е от бот. На мен ми върши работа ако е реален, защото сайта ми е онлайн аукцион и ще съм доволен ако направи 1000 прегледа бонус. Надяваме се от 1000 поне 10 дасе закачат за нещо. 🙂 😉

1000 прегледа

хиляда ... няма начин. Реални потребители е почти невъзможно да си докараш от там - става само за да си товариш сървъра и за да си фризираш публичния брояч ... примерно

Преди ползвах този сайт за малко, колкото да видя за какво става въпрос. Ако ти е за визуален трафик / да се вижда от другите брояча ти / върши някаква малка работа. Но не очаквай много. Още повече че който и да погледне от къде идват посещенията ще вижда само това: traffic.f3bg.com/.

То тва не е точно за SEO раздела.

Вероятно си прав. 🙂

Преди ползвах този сайт за малко, колкото да видя за какво става въпрос. Ако ти е за визуален трафик / да се вижда от другите брояча ти / върши някаква малка работа. Но не очаквай много. Още повече че който и да погледне от къде идват посещенията ще вижда само това: traffic.f3bg.com/.

Точно това ме интересуваше. Мерси много. Не ми трябва голяма цифеа на брояча, трябва ми човеко поток така да се каже 🙂 .

Още повече че който и да погледне от къде идват посещенията ще вижда само това: traffic.f3bg.com/.

refering url се "фризира" много лесно, друг е въпроса че не си заслужава човек да се занимава

За: Re: Някой ползвал ли е...?

За: Re: Някой ползвал ли е...?

miraco мога да ти препоръчам доста сайтове които вече използват HTTP_REFERER, които дори можеш да ги настроиш така че трафика да ти дойде от където и да си пожелаеш
😀 . Дори и от Google+ и Facebook, а ве всъщност от където и да е.
[h=3][/h]

За: Някой ползвал ли е...?

За: Някой ползвал ли е...?

Моето мнение е, че няма смисъл от такива трупания на трафик. Направи си добро seo (много по- сложно е), но поне ще знаеш, че едно 80% от посетителите ще са заинтересовани а не на 1000 - 10

Back
Горе