ianis-build
Active member
Здравейте!
Днес получих странно предложение по и-мейла в което пише:
Днес получих странно предложение по и-мейла в което пише:
Преведо е с гугъл преводач.
Скъпи приятели
Предполагам, че това може да звучи странно за получаване на имейл от непознат човек. Официално да се представя, аз съм г-н Денис Лоурънс финансов консултант тук, в Обединеното кралство. За съжаление една от края на моите клиенти, които са били собственост магнат и изпълнител сграда почина с неговата?
Съпруга и единствен син в въздушната катастрофа преди няколко години.
След смъртта му никой не е, претенция си имот {фонд}
Ј12.7 (дванадесет милиона седемстотин хиляди британски лири стерлинги само), за съжаление, синът му е единственият наследник умира заедно с тях в катастрофата, оставяйки вакуум, да бъдат попълнени. В момента банката, в която покойният ми клиент, депозирани фонда планира да конфискува този фонд, след изтичането на определен период от време, като се позовава на изоставеното имущество е степента на 1936 в съответствие със законодателството на Обединеното кралство.
Той е в светлината на това, аз реших да общуват с вас, като се има предвид, че Ти споделя едно и също фамилно / фамилно име с покойният ми клиент, ви поставя в добра позиция да се идентифицират като неговата връзка / бизнес партньор,.
Знаейки, очевидно, че не сте по никакъв начин, свързано с него, моето намерение е да бъде в партньорство с Вас, за да позволи ми да ви представя своята банка като наследник на имението си
Фонд, в размер на Ј12.7 (дванадесет милиона седемстотин хиляди британски лири скорци само) ще се разпределят в съотношение 50% за вас, 40% за мен, докато 10% заделени за покриване на всички разходи, възникнали в изпълнение на тази сделка .
С настоящото ви уверя, че тази сделка е 100% без риск и ще се проведе по законен начин, без никакво финансово нарушение. Аз трябва да уважават вашето доверие на мен като финансов съветник на покойния клиент.
Моля свържете се с мен незабавно ме обзавеждане с пълна информация
1) Вашите пълни имена
2) Възраст,
3) Директен телефонен номер
4) номер на мобилен телефон
5) Естество на работа / позиция,
6) Семейно положение
7) Адрес
При получаване на Вашия отговор, аз ще ви изпратим документите, отнасящи се до депозиране на фонда и да се ангажират в услуга на адвокат за извършване на правна документация, които ще принудят банката да ви разпознаем като най-близките роднини и освобождаване на фонд за вас.