F flasher New member 6 Септември 2009 #1 Нещо ми се е***а единия сървър и си търся някой да го погледне или в краен случай преинсталира Някой опитен?
Нещо ми се е***а единия сървър и си търся някой да го погледне или в краен случай преинсталира Някой опитен?
BoByKirov New member 6 Септември 2009 #2 Re: Някой с опит в сървърите за видео сайт колега пиши ми да се разберем да погледна как е работата 🙂
Re: Някой с опит в сървърите за видео сайт колега пиши ми да се разберем да погледна как е работата 🙂
Virosss New member 6 Септември 2009 #3 Re: Някой с опит в сървърите за видео сайт В както точно се изразява проблема?!
F flasher New member 6 Септември 2009 #4 Re: Някой с опит в сървърите за видео сайт че mencoder и ffmpeg не работят
Virosss New member 6 Септември 2009 #5 Re: Някой с опит в сървърите за видео сайт Какъв ти е точно сървъра? Линукс или НТ? Ако искаш пиши ми направо на Life_is_blood в скайп, ако мога да ти помогна
Re: Някой с опит в сървърите за видео сайт Какъв ти е точно сървъра? Линукс или НТ? Ако искаш пиши ми направо на Life_is_blood в скайп, ако мога да ти помогна