Някой с проблеми с ns1.bg

ilianskim

Senior Member
Последните 2 седмици ги хващам, че по доста време са даунт и ето и сега ги няма никакви (NS1 = Няма Сървър 1 час или No Services 1 ) още този уикенд местя всичко писна ми, колкото и да съм толерантен.
Сега останових, че брат ми в Испания има достъп до сайтовете, аз в германия нямам а и в бг май се вижда ???? Какво става??

Последно редактирано:
Re: Някой с проблеми с ns1.bg

Вижда си се без проблеми от България поне в момента, сървърите им са колокирани в евронета ако не ме лъже паметта, ако проблема е при последните, бая сайтове от бг пиъринга няма да са достъпни и при теб. 😉

Ако не ти е за България нещо сайта, бг хостинг провайдърите по принцип са със много слаб интернационален, хоствай някъде другаде задължително. ;D

Иначе ако имаш подобни проблеми тествай със онлайн проксита от различни страни. 😉

Те са само за бг естествено, но защо само при мен ги няма 🙂
Ммм виж по трасето къде гърми работата и ще ти се изясни къде конкретно е проблема. 😉

Какво стана с проблемите ти с нс1?
долу горе от началото на тази година и аз имам постоянни проблеми с тях не се виждат сайтовете от всякъде или им пада сервъра за известно врем ? но е постоянн отова и ми писна ?
като ги питам
причината НИКОГА НЕ Е У ТЯХ
и да имат проблем с нейм сървърите
в три града поне в бг имат проблем с отварянето на сайтовете им
НО ПРИЧИНАТА ПАК Н Е Е В ТЯХ И ТЕ КАКВО СА БИЛИ ВИНОВНИ - ДА ХОДЯТ ТЕ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА ИСП-ТАТА ЛИ... изобщо изнервяща работа и след три години и повече при тях май дойде времето да стягам багаЖА ако не се оправят скоро ...

Не знам този път не бяха наистина виновни, сайтовете им се отваряха от други места само не и от мястото където съм аз явно проблема е бил в ns на проксито зад което съм. Но имах и други проблеми с ъптайма забелязвах често даун тайп на този хостинг.

Не знам този път не бяха наистина виновни, сайтовете им се отваряха от други места само не и от мястото където съм аз явно проблема е бил в ns на проксито зад което съм. Но имах и други проблеми с ъптайма забелязвах често даун тайп на този хостинг.

би ли си казал сайта за да прожеря откъде се вижда
защото като пуснах проверка на моите се оказа че не се виждат от половината свят
както и от три -четри града в българия !

При тях имам 2 сайта. От няколко дни не се отварят добре. Почват да ми приличат на топхост (тъпхост), ако така ще продължи аз се местя при СуперХостинг. По-скъпо е, но пък сайтовете се отварят без проблем.

На всичкото отгоре един ден изрязаха параметрите на плановете си драстично, махнаха ежеседмичния backup на най-малкия план и ми писаха от следващото си плащане да освобождавам ресурси. Тоест, да си махна addon домейна.

Така ги освободих, че повече няма да ме видят 🙂

Back
Горе