SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Няколко въпроса за съдържание

Stolichanin

New member
Привет,

1/искам да сложа в един сайт вицове, хороскопи и от този сорт неща. Въпроса ми е как да оптимизирам сайта, така че тези неща да не пречат на нея, тъй като ще са копирани, няма да е уникално съдържание.

Притеснява ме, че ако вкарвам в сайта хиляди вицове да речем, то гугъл ще го приеме като копирано съдържание и ще накаже сайта и няма да го вдигне на горе в търсачката.

2/има ли смисъл да се пренаписват вицове и дали изобщо е възможно? чисто технически разбира се. Същото важи и за хороскопите.

Предварително благодаря за отговорите.
 
Re: Няколко въпроса за съдържание

Аз лично бих помислил за поддомейни. Така няма да навредя на главния домейн. Отделно до колкото разбирам тези теми няма да съвпадат с основната на сайта и могат да се отделят по този начин.
 
За: Няколко въпроса за съдържание

За: Няколко въпроса за съдържание

Благодаря за отговора.

Става въпрос за сайт, който ще е главно за флаш игри. Но тъй като всеки човек, който би влязъл в подобен сайт, за да убие време, би се радвал да има повечко неща, които да го заинтересуват, бих желал да сложа и такива допълнения като вицове, хороскопи и т.н.

Както предполагам се досещаш, то уникално съдържание няма да има, така че се стига до момента дали копираното съдържание като вицове и хороскопи ще навреди на главния домейн.
 
За: Няколко въпроса за съдържание

За: Няколко въпроса за съдържание

Как се прави това?

*Съответно, ако искам да оптимизирам и частта с вицове и хороскопи, как се действа?
 
Re: Няколко въпроса за съдържание

Ако искаш и те да се класират в Google и да са в индекса, тогава не знам. Дублираното съдържание ще намали качеството на сайта ти. Аз не бих ги оставил да се индексират. Ако не се индексират хем ще се ползват от потребителите, хем няма да ти навредят. А ти искаш на всичкото отгоре и да печелиш органичен трафик :). Тогава предполагам че се прави както каза Клокси. Не знам.
 

Горе