SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Няколко въпроса за Twitter

toniintro

New member
Здравейте, имам няколко въппроса за Twitter. Преди време попаднах на два списъа с акаунти там. Единия списък беше с 1000 акаунта, които явтоматично ти връщат следене. Пуснах следене на 5 от тях и за една седмица освен те почнаха да ме следят още 50 човека, обаче преди това сложих автоматично връшане на следенето ин а моя акаунт. Интересното е, че там, където видях този списън искаха 10$, за да те вкарат в списъка, а не за да ти го дадат. Другия с триста и нещо акаунта с над 500 000 последователи. Та, въпросите ми са.
До колко би могло да е полезно това за сайт насочен главно към български потребители? По принцип дали е много добре да се пускат публикации, които са на български при такива потребители и ще имат ли ефект?
 
Re: Няколко въпроса за Twitter

Ефекта ще е малък според мен. Ако сайта ти е на БГ, е нормално да търсиш БГ аудитория. Отвори няколко БГ юзера с доста последователи (Дневник и разни подобни) и следвай техните последователи. През седмица проверявай кой ти е върнал, който не е - го махаш и тн.
 
Re: Няколко въпроса за Twitter

Този списък е по добре да не го ползваш - вече половината нет го има, а и полза от следващи те, които никога няма да ти прочетат писуканията и не са от твоята целева аудитория няма

Ако искаш да се увеличи броя на хората, които те следват следвай популярни от нишата ти и се регистрирай в директории

писах нещо по въпроса bullblogger.info/2011/02/twitter.html (без линк да не каже някой, че си правя сео)

ползата за сайт на бг - няма да имаш трафик но гарантирано имаш бърза индексация

ефектът освен горния може да бъде по-скоро минусов - естествено, че ще спрат да те следват като не могат да прочетат какво си писал
 

Горе